Cropped landscape
Belföld
Dúró Dóra: Aki nem látja el képviselői kötelességeit, adja vissza mandátumát
2019-02-1907:42
Mandátumuk visszaadására szólította fel azokat a képviselőket a Mi Hazánk Mozgalom, akik nem vesznek részt a parlamenti munkában. Az ellenzék ugyanis kivonult az Országgyűlés első tavaszi üléséről. Dúró Dóra független országgyűlési képviselő, a Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettese az ECHO TV Jó reggelt! című műsorában kijelentette: ha valaki képviselő, akkor el kell látnia a kötelességeit, hiszen ez egy munkahely. 
"A képviselői munka elsődleges színtere az Országgyűlés, az utcán politizáláshoz elég aktivistának lenni" - így fogalmazott Dúró Dóra reagálva az ellenzéki képviselők kivonulására. 

A tegnapi közös balliberális akciónak szól ez a felszólítás. Hiszen ezt nem tehetik meg azokkal az emberekkel, akik rájuk szavaztak és oda küldték őket az Országgyűlésbe - jelentette ki a Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettese.

Kiemelte: 
Ha valaki képviselő, akkor el kell látnia a kötelességeit, hiszen ez egy munkahely.
Dúró Dóráék nem vettek részt az ellenzéki kivonuláson. Úgy fogalmazott: nem gondoljuk, hogy ez előre viszi bárkinek is az életét Magyarországon. Az országgyűlési képviselőknek elősorban a magyar emberekért kell, hogy dolgozzanak és ha feladunk egy színteret kevésbé lesz hatékony a munka, amit el tudunk végezni.

A Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettese kiemelte, természetesen előfordulhat, hogy valaki kivonul az Országgyűlésből, hiszen a munkavállalók is sztrájkolhatnak. Azonban, ha ez folyamatosan megtörténik, akkor értelmét veszti a képviselők mandátuma.

A teljes beszélgetés:
ECHO TV - A nemzet hangja - Jó reggelt!
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ