Cropped landscape
Belföld
A zsidókat listázó jobbikos váltja a zsidóveréssel hencegő Szávayt
2019-02-1820:40
"Szávaynak azért kellett lemondani, mert náci kijelentéseket tett. És most ki jött helyette? Egy másik képviselő, aki szintén náci" - így reagált az ECHO TV Napi aktuális című műsorában Halász János arra, hogy a Jobbik Bencsik Jánost küldi a parlamentbe Szávay István helyére. A Fidesz frakciószóvivője szerint szomorú, hogy ezzel a párttal akar összefogni a baloldal.
Halász János elmondta: Bencsik János korábban Gyöngyösi Márton zsidó listázós kijelentését védte, ő maga pedig egy Jobbik lapban olyan írást publikált, amiben amerikai zsidó származású emberek listázásáról írt.
Egy ilyen ember a Jobbik budapesti elnöke, ő lett most országgyűlési képviselő. Erre mondtam én azt, hogy egy náci helyett egy másik nácit hoztak
- fogalmazott.
A politikus hozzátette: szomorú, hogy a baloldaliak ezzel a párttal akarnak összefogni, kizárólag a hatalomért.

A politikus beszélt arról is, hogy amíg az ellenzék balhézik, addig a kormánypártok a fontos kérdésekkel foglalkoznak, mint például az európai parlamenti választás tétje. Halász János hangsúlyozta: az ellenzéki képviselők rendre hátat fordítanak a választóiknak, hiszen immár rendszeresen szót emelnek egy-egy téma fontosságáról, azonban ha szavazásra kerül a sor, nem lehet rájuk számítani.

Teljes beszélgetés:
ECHO TV - A nemzet hangja - Napi aktuális
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ