Cover
Belföld
Semjén Zsolt: A kormány küldetése, hogy mindent megtegyen a magyar nemzet fennmaradásáért
2019-02-1721:55
A magyar kormány küldetése, hogy minden támogatást megadjon a nők anyává válásához, hiszen az anyaság a nőiesség része és az Isten alkotta természet rendje. Aki szerint mindez probléma, az beteg - mondta Semjén Zsolt az ECHO TV Bayer show című műsorában. A miniszterelnök-helyettes a családvédelmi akciótervet ért külföldi kritikákra úgy reagált: aberráltságot okozott a politikai korrektség. A kereszténydemokrata politikus felhívta a figyelmet a kettős mércére annak kapcsán, hogy Frans Timmermans, az Európai Bizottság (EB) második embere, ahelyett hogy az európai polgárok érdekeit képviselné, inkább ócska politikai kampányokban vesz részt és szuverén országokat támad. 
Az egy coming out, amikor egy országgyűlési képviselő, akinek a feladata a nemzet szolgálata, amikor a magyar anyákról, a magyar családokról van szó, csak a személyes bizniszére tud gondolni és ezt kivetíti az egész világra – reagált Semjén Zsolt arra, ahogyan Korózs Lajos MSZP-s politikus kritizálta Orbán Viktor családvédelmi akciótervét
A helyzet az, hogy a természet rendje szerint az ember családban él és egy nő nőiességéhez tartozik az anyaság. Az, hogy segítjük a nőket anyává válni, a természet rendjének való megfelelés. Aki ezt kétségbe vonja, az beteg
ez mutatja azt az aberráltságot, ahová eljutottak a politikai korrektség őrületében.
Magyarországnak mit kellene akarnia, ha nem azt, hogy Magyarországon magyar gyerekek szülessenek, magyar nyelvben, magyar kultúrában felnőve, hogy a magyar nemzet fennmaradjon
– magyarázta. 
Ez a magyar állam értelme és küldetése, hogy ezt biztosítsa - mondta, majd hozzáfűzte:
Beteg mindenki, aki azt várná el, hogy egy nemzet ne azt akarja, hogy a tagjai ne az adott nemzethez tartozó gyerekeket szüljenek és neveljenek fel és így a nemzet fennmaradjon.
A svéd miniszter nem a magyar kormánnyal vitatkozik, hanem a természet rendjével, amelyet a Jó Isten megalkotott. Aki a természet vastörvényeivel szembe megy, az a pusztulásba tart - jegyezte meg. 
Ez a késő hanyatló Rómának a végső devianciája és a pusztulás előtti csődje
– fogalmazott a miniszterelnök-helyettes. 
 
A Jobbik-MSZP összeborulás kapcsán kifejtette: az ellenzék duális erőteret csinált a korábbi centrálisból, hogy így próbálja legyőzni a kormányt. Mivel azonban a baloldalt nem lehet áthozni a szélsőjobbra, ezért a szélsőjobbot vitték át a baloldalra. Szerinte, 
ez nem csak politikai, hanem erkölcsi pornográfia és abszurditás.
De mégiscsak ez tűnt lehetséges megoldásnak, miután Simicska kilóra fölvásárolta a Jobbikot és Vona Gábor két hittagadást is elkövetett. A Jobbik balratolódásához többek között Heller Ágnes is asszisztált. A Soros és Simicska pénzelte árulás végül kudarca fulladt, mert egy normális balos vagy szélsőjobboldali szimpatizáns nem fog átszavazni - mondta a kereszténydemokrata politikus. 
Semjén Zsolt a szocialisták csúcsjelöltje kapcsán közölte: Frans Timmermans az európai bürokrácia második embere, aki az adófizetők pénzén, nem politikusként, hanem biztosként van az Európai Bizottságban (EB). 
Következésképpen amit csinál, az nem csak mélyen erkölcstelen, hanem törvénytelen is. 
Ugyanis az európai bürokráciának az európai polgárok véleményét, érdekeit és szempontjait kell képviselnie, következesképpen pártpolitikai szerepvállalás addig, amíg a Bizottság tagja, nem megengedett. Ő viszont a legprimitívebb pártkampányokat folytatja. Ráadásul országokat, politikai pártokat és személyeket támad, amely teljesen összeegyeztethetetlen a hivatalával.
 
Semjén úgy fogalmazott: 
Timmermansnak joga van azzal találkozni, akivel akar, személyes ízlése szerint. De mint a Bizottság második emberének egyáltalán nincs joga pártkongresszusokon részt venni, szuverén országokat támadni, és direkt politikai szerepet játszani.
A KDNP-s politikus felhívta a figyelmet a kettős mércére. 
Teljes beszélgetés:
ECHO TV - A nemzet hangja - Bayer show
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ