Cover
Belföld
Civil kör: A kormány eddig is sokat tett a családok asztalára
2019-02-1621:51
Orbán Viktor miniszterelnök megtartotta 21. évértékelő beszédét. A kormányfő egy komplex családvédelmi programot jelentett be. A nemzetközi szinten is egyedülálló intézkedési terv részleteiről az ECHO TV Civil kör című műsorában beszélgetett Nehéz Attila vendégeivel, Ferencz Orsolyával, Simon Jánossal és Pesty Lászlóval. 
Pesty László elmondta: sokan, de még az ellenzék köréből is korszakalkatónak minősítették Orbán Viktor évértékelőjét. Olyan bejelentések hangzottak el, amik évek óta nem.

Az idei évértékelőben is elhangzott: bevándorlás nem, helyette, mi igen - hangsúlyozta a Pesty Fekete Doboz főszerkesztője. 

Simon János hozzátette: ez az igenek sorozata volt. A politológus kifejtette: az elmúlt 8-9 évben folyamatosan látjuk a Fidesz kormányzat alatt az építkezést. Az évértékelő beszéd pedig az igenek sorozata volt, hét nagy igen hangzott el. Ezek pedig optimizmusra, bizakodásra adtak okot az embereknek. 

Egy pozitív kisugárzású nemzetkaraktert adott 
- emelte ki. 

Hangsúlyozta: Orbán Viktor beszéde nem egy szigorú beszámoló volt, hanem arról is szólt, hogyan tovább Magyarország. Az elhangzott lépeseket pedig meg is fogják valósítani, mert a Fidesz kormány pont arról híres, hogy nemcsak beszél, hanem meg is valósítja, amiket mond. 

Ferencz Orsolya űrkutató szerint: 

az elmúlt években sokat tett a kormány a családok asztalára. 
Azonban a mostani évértékelőnél elérzékenyült, amikor a miniszterelnök bejelentette az SZJA mentességét, azon nők számára, akiknek van legalább négy gyermekük. Mint mondta: ez egy erkölcsi elismerés. 
A teljes adás:
ECHO TV - A nemzet hangja - Civil kör
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ