Cover
Külföld
Takács Szabolcs: A Magyarország elleni vita egy kutyakomédia volt
2019-01-3020:35
A Magyarország elleni brüsszeli vitát nem is lehet vitának nevezni - mondta Takács Szabolcs, hiszen itt bármit lehet állítani mindenféle érv vagy bizonyítás nélkül. Az európai uniós ügyekért felelős államtitkár az ECHO TV Napi aktuális című műsorában kifejtette, egy ilyen eseményre egy komoly kormány el sem megy, hiszen ez egy kutyakomédia volt.
Dübörög az európai parlamenti választási kampány. Ami ma történt azt a helyén kell kezelni, úgy látjuk a Soros-hálózat által támogatott bevándorláspárti balliberális erők tartottak egy kampánygyűlést az Európai Parlamentben. Tulajdonképpen ez egy kutyakomédia volt. 
Ezt nem is nevezném vitának és egy komoly kormány egy ilyen eseményre el sem megy - jelentette ki Takács Szabolcs. 

Kifejtette: elég elszomorító, hogy az Európai Parlament, amely normális esetben egy komoly intézmény kellene legyen tele van ilyen képviselőkkel. A Magyarországgal szembeni vérgőzös gyűlölet odáig fajult, hogy bármit lehet állítani mindenféle érv nélkül. Éppen ezért egy komoly kormány egy ilyen eseményen nem vesz részt.  

Az elkövetkezendő hónapokban olyan kérdések fognak eldőlni, amelyek nagyon hosszú távra fogja meghatározni Európa jövő képét. Sorskérdésről van szó, mégpedig arról, hogyan fog kinézni Európai etnikai összetétele. A bevándorláspárti balliberálisok nem tudják megbocsátani Magyarországnak azt, hogy 2015 óta rendkívül következetesen érvekkel pozicionálva az igazunkat nem engedünk ebből. Biztosak lehetnek benne, hogy ezen nem is fogunk változtatni - magyarázta európai uniós ügyekért felelős államtitkár.

A vitát követően Deutsch Tamás is kifejette véleményét, a Fidesz EP-képviselőjének sajtótájékoztatója ITT megtekinthető.

A teljes adás:
ECHO TV - A nemzet hangja - Napi aktuális
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ