Cover
Krónika
Razzia: Vérfürdő Káptalanfán
2019-01-1521:04
2019. január 10-én az 57 éves osztrák Wolfgang M. mészárlást rendezett Káptalanfán. Szerelmi csalódás vezethetett a szörnyű gyilkossághoz. Az ECHO TV Razzia című műsorának stábja utánajárt a részleteknek.
Szabina alig pár napja költözött haza Bécsből volt szerelmétől a Veszprém megyei faluba, a férfi azonban ezt nem tudta elviselni, és elhatározta, hogy leszámol az egész családdal. A férfi nem habozott: autójával megállt a ház előtt, és bedobott egy Molotov-koktélt a ház első ablakán, ezután tüzelni kezdett a család tagjaira. Még Szabina három éves húgának sem kegyelmezett, akit az édesanyja ölében lőtt mellkason. 

Az osztrák férfi magával vitte Szabinával közös kutyájukat, végül a kutyával és önmagával is végzett a ház előtt.A gyilkos a barátnőjét lőtte meg utoljára, hogy végig kelljen néznie családtagjainak a szenvedését. A sérülteket kórházban ápolják. A település lakóit sokkolták a történtek, az alig 900 lelkes településen korábban még sosem történt hasonló bűncselekmény.

A sértett család kártérítésével kapcsolatban Böröczky Kornélia ügyvéd elmondta: a polgárjog lehetőséget ad arra, hogy az elkövető jogutódjaival szemben kártérítési kereset benyújtható a magyar bíróságon a hagyaték erejéig.

Teljes adás:
ECHO TV - A nemzet hangja - Razzia
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ