Cover
Sport
A Szalay-Bunkoczi kettős a 25. helyen áll összetettben
2019-01-1411:38
A 20. legjobb idővel ért célba vasárnap a Szalay Balázs–Bunkoczi László kettős a Dakar-ralin. A magyar páros viszont kihagyott egy GPS-pontot, így végül a 28. helyen zárta a hatodik szakaszt. Összetettben Szalayék a 25. pozíciót foglalják el.
A Dakar hatodik napja két szakaszból állt az autósoknak, és már az első, 84 kilométeres pálya alaposan feladta a leckét a versenyzőknek. Stéphane Peterhansel a hatalmas dűnék miatt csak a 13. helyen zárt. Legfőbb ellenfele, Nasszer al-Attijah azonban zavartalanul száguldott Sébastien Loeb nyomában. A szakaszgyőzelem viszont zsinórban másodszor is Loebé lett, aki ezzel az összetettben feljött a második helyre.
 
A Szalay Balázs–Bunkoczi László kettős az első szakaszon 24. lett, a másodikon pedig huszadikként ért célba, igaz, kihagyott egy GPS-pontot, amelyért utóbb egyórás időbüntetés járt, ezzel a 28. helyen zárta a hatodik szakaszt.
 
A motorosoknál a spanyol Lorenzo Santolino esett hatalmasat, akit a bukást követően kórházba szállítottak. A szakaszt az egész nap remekül motorozó Pablo Quintanilla nyerte meg, aki ezzel az összetettben is átvette a vezetést. Gyenes Emánuel remekül versenyezve a 39. helyen ért célba.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ