Cropped landscape
Sport
Herczig jövőre új autóval indul
2018-12-0714:47
2019-ben új autóval versenyez a rali Európa-bajnokságon a Herczig Norbert–Ferencz Ramón kettős. A MOL Racing Team párosa már a hétvégén tesztelheti az autót.
Volkswagen Polo GTI R5. Ezzel az új autóval indul jövőre a rali Európa-bajnokságon a Herczig Norbert–Ferencz Ramón kettős. Ebből a Volkswagen modellből mindössze ez az egy van használatban a világon, amely elsősorban a murvás pályán emelkedhet ki a mezőnyből. A magyar páros idén az első ERC-s évében az összetett verseny hatodik helyét szerezte meg, és jövőre már a dobogó a cél. 
Nem lennénk versenyzők, ha nem azt mondanánk, hogy a következő évben a dobogó a cél. Az a cél, azt szeretnénk elérni. Egy nagyon picit talán nagyobb nyomást is helyeztünk magunkra, ezzel az új autóval. A Volkswagen Polo GTI R5 a világ legjobb R5-ös autója mostanság. A legfiatalabb, legújabb fejlesztés
- nyilatkozta stábunknak Herczig Norbert, magyar bajnok raliversenyző.
 
Az új autót először hétvégén a veszprémi Mikulás Ralin tesztelhetik Herczigék. A rali Eb márciusban, az Azori-szigetek versenyhétvégéjével kezdődik, majd a novemberben Nyíregyházán zárul.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ