Cropped landscape
Vélemény
Kártérítések ideje
2018-11-2806:27
H. Dezső olaszliszkai illetőségű lincselő tizenhét évet kapott, amiért 2006-ban társaival a gyermekei szeme láttára, minden értelmezhető ok nélkül agyonverte Szögi Lajos tanárt - írja a Magyar Idők.
Majd H. Dezső lincselő – nyilván a maga akaratából és saját ötlettől vezérelve – a Helsinki Bizottsághoz fordult, beperelendő a magyar államot, mondván, rosszak a fogva tartási körülményei.

A fényes tekintetű bíróság pedig most, a Helsinki Bizottság hathatós közbenjárásának hála, ötmillió forint „kártérítést” ítélt meg neki. Továbbá H. Dezső bestiális gyilkos jövő nyáron ki is jöhet a börtönből, ugyanis jó volt a magaviselete.
Vagyis tizenkét év jár egy leírhatatlanul aljas és megmagyarázhatatlan gyilkosságért, valamint mindjárt ötmillió forint „jutalom” is, mert gondolom, H. Dezsőnek mindenféle jogai sérültek odabent a börtönben (nem kapott csipetkét a bablevesbe).

Igen, most ez a világ van. A „liberális demokráciák”, az „emberi jogok” és mindenekfelett a nagy „szabadságok” világa. S ha már ezt a világot éljük – amelyben valamiért soha nem a liberális jogvédők apját, anyját, gyerekét verik agyon ember alatti élőlények –, talán ideje lenne annak is, hogy eltöprengjünk egy pillanatra, mi lenne, ha megvalósulna ezek minden álma és követelése:

1. Töröljük el a határokat! Mondassék ki, hogy ezentúl mindenki oda megy, ahová csak akar, nincsenek határok, országok, államok, hiszen szabadság van, amelyben mindenki ott él, ahol éppen élni akar.

2. Legalizáljuk a drogokat! Az emberi szabadság szerves része, hogy mindenki azt szív, amit akar, azzal üti ki magát, amivel éppen eszébe jut, természetesen azok kontójára, akik nem drogoznak.

3. Minden hajléktalannak joga van ott lakni, ahol szeretne! Nehogy már az állam beleszóljon, hogy a hajléktalan merre jár! S mert a drogozás és a hajléktalanság kéz a kézben jár, hát nyilván egyre több hajléktalan piszkíthat, ahol csak akar, úgy szép a szabadság, ha szaga van.

4. Töröltessenek el a bilincses iskolák! Nem összeegyeztethető a szabadsággal a „poroszos”, avítt, idejétmúlt iskolarendszer, a számonkérés és a fegyelem, legyen szabad az a gyermek, és valósíthassa meg végre szabadon önmagát.

5. Töröltessenek el a nemek! Ahol szabadság van, ott szabadság van, és mindenki szem a láncban. Férfi s nő – sötét, elmúlott évszázadok reminiszcenciái, rossz emlékű rabság, szabadságban megszületsz, aztán majd eldöntöd. Nemváltó műtétedet természetesen azok fizetik, akik nem drogoznak, jártak még iskolába, dolgoznak, van lakásuk és hazájuk. Szóval a régimódi idióták.

6. Soha többé ne vágjunk ki fákat! Legyenek városaink nagy, álmos dzsungelek, építeni sem kell semmit sem, mert a „szabadok” majd elfoglalják a nem szabadok lakásait, házait, és így fog helyrebillenni az egyensúly.

7. Le a börtönökkel! Egy szabad társadalom nem zárhatja falak közé a gyermekeit, a bűn nem bűn, az elkövető nem elkövető, hanem a „körülmények áldozata”, az államnak nincsen joga büntetni, és maga a büntetés is szörnyűség.

8. Le az állammal! Az állam a legfőbb rossz, a szabadság farkasa, a zsarnokság melegágya – államra csak akkor van szükség átmeneti időre, amikor a piac és a bankok elszúrtak valamit, és ki kell fizetni a kontót; vagy amikor H. Dezsőnek rosszul ment a sora a börtönben, és ki kell fizetni neki az ötmilliót.

Én nagyon, de nagyon támogatnám, hogy mindezt szabadon megvalósíthassák végre. Igenis ideje van a liberális mintaállam megvalósításának, csak annyi a kikötésem, hogy mindezt az emberi civilizációktól messzebb valósítsák meg.
Ha javasolhatok valamit én, régimódi „náciként”, az Északi-Szentinel-szigetet javaslom. Tessék odamenni, szigorúan egyenként, és tessék nekifogni. Első körben lehet vinni H. Dezsőt.

(Ui.: Szögi Lajos családjának 46 millió forint kártérítést ítéltek meg, amiből eddig egy fillért sem láttak. El ne mulassza az ügyvédjük H. Dezső lincselő ötmilliójára rátenni az inkasszót!)


Bayer Zsolt
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ