Cropped landscape
Krónika
Több körözött embert fogtak el a bulinegyedben tartott újabb ellenőrzés során
2018-11-2714:57
Több körözött embert fogtak el és többek ellen indítottak eljárást a hatóságok az újabb, az úgynevezett bulinegyedben tartott ellenőrzések nyomán - közölte a rendőrség kedden a honlapján.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint a BRFK a Készenléti Rendőrséggel, a Nemzeti Adó- és Vámhivatallal, a Budapesti Közlekedési Központtal, illetve az Innovációs és Technológiai Minisztérium munkatársaival együttműködve ismét komplex ellenőrzést tartott Budapesten, az úgynevezett bulinegyedben november 23-án és 24-én.
    
Az erzsébetvárosi, terézvárosi, és belvárosi szórakozóhelyeken és azok vonzáskörzetében szúrópróbaszerűen megtartott ellenőrzések során a rendőrök összesen 12 embert állítottak elő kábítószer-fogyasztás és -birtoklás gyanúja miatt.
    
Három olyan embert is elfogtak, akiknek körözését súlyos testi sértés vagy kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmény miatt rendelték el. A rendőrök összesen hét esetben tettek szabálysértési feljelentést. A társhatóságokkal közösen 102 taxist is ellenőriztek, akik közül kilenc sofőrrel szemben eljárást kezdeményeztek.
    
A BRFK a következő időszakban is folytatja az ellenőrzéseket a bulinegyedben, illetve azok közvetlen környezetében.

MTI
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ