Cropped landscape
Gazdaság
További akvizíciós lehetőségeket keres a Duna House cégcsoport Európában
2018-11-1417:21
A Duna House az európai ingatlanpiac meghatározó szereplőjévé akar válni, ezért már nemcsak a régióban, hanem egész Európában további akvizíciós lehetőségeket keres - mondta Guy Dymschiz, a Duna House Holding Nyrt. társ- vezérigazgatója sajtótájékoztatón szerdán Budapesten.
Máté Ferenc a társaság vezérigazgató-helyettese a lehetséges felvásárlásról azt mondta, 2 millió és 20 millió euró közti összegben gondolkodnak.     Legutóbb november 6-án bővült a társaság, amikor a Duna House cégcsoport lengyel leányvállalata a Metrohouse Franchise S.A. megvásárolta a lengyel Gold Finance Sp. z o.o. hitelközvetítőt. A lépés jelentőségét mutatja, hogy a Gold Finance a lengyel piac 5. legnagyobb hitelközvetítője - jelentette ki Máté Ferenc. 

Guy Dymschiz elmondta azt is, nem bánták meg, hogy a társaság 2016. novemberében belépett a Budapesti Értéktőzsdére, ahol a részvényeket prémium kategóriában jegyzik. Ugyanakkor elmondta azt is, hogy szerinte a részvényárfolyam - kedden a részvények záróára 3660 forint volt - nem tükrözi a cég valódi értékét.

MTI
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ