Cover
Életmód
Hevesi Kriszta: Legyünk többször szerelmesek, mindig ugyanabba a személybe
2018-10-2609:29
Vajon mi lehet a hosszú és boldog párkapcsolat titka? Hevesi Kriszta az ECHO TV Jó reggelt! című műsorában tárta fel a válaszokat, megoldásokat az előbbi kérdésre. A szexuálpszichológus elmondta az egyik legfontosabb dolog az, hogy folyamatosan legyenek új, közös élményeink a kapcsolatunkban. A tartós párkapcsolat titka az, hogy többször szerelmesek legyünk, mindig ugyanabba a személybe – emelte ki Hevesi Kriszta. 
Az egyik, ami a hosszú és boldog párkapcsolathoz kell, az a tudás, mi az, ami kikezdi. Tehát mi indokolhatja, hogy sokkal kevesebb az elköteleződött párkapcsolat, mint 10-15 évvel ezelőtt. Erre a közösségi oldalaink, valamint a sokkal több inger és csábítás a válasz  - reagált a felvetésre Hevesi Kriszta.

A műsorvezető Rácz Zsuzsanna felvetésére, miszerint, azok a párkapcsolatok boldogtalanabbak, akikkel tele vannak a közösségi oldalak, Hevesi Kriszta úgy reagált:

erre mondja azt a pszichológia: bizonygatni azt kell, ami bizonytalan.
A párkapcsolatokkal kapcsolatban tele vagyunk olyan illúziókkal, 

amikor benne vagyunk elhisszük, hogy a miénk jó és örökké fog tartani. És elfeledkezünk arról, hogy tenni kell érte
- emelte ki a szexuálpszichológus.

Hevesi Kriszta hangsúlyozta egy kapcsolatban mindig szükség van újításokra. Ne csak a hétvégi bevásárlást csináljuk közösen, hanem hozzunk új, közös élményeket, új izgalmakat a kapcsolatunkba. 

Nem adunk igazán figyelmet a másiknak
- mondta ezzel kapcsolatban. 

Hozzátette, régi trükk, de igaz: hétköznap akár egy kávéra vagy ebédre fussunk össze a párunkkal, hogy megint úgy lássuk őt, ahogy megismertük, amiért pont őt választottuk ki.
A tartós párkapcsolat titka az, hogy többször szerelmesek legyünk, mindig ugyanabba a személybe
- idézte fel egyik kedvenc mondását.

Hevesi Kriszta szerint fontos, hogy a partnerünkkel hasonlóak legyünk, legyen hasonló az érdeklődési körünk és mindig tudjunk újat hozni.

A teljes beszélgetés:
ECHO TV - A nemzet hangja - Jó reggelt!
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ