Cover
Belföld
Őszintén Bayer Zsolttal: Mániákusan imádok főzni
2018-10-2120:59
Bayer Zsolt balatoni otthonában nemcsak olvasni, feltöltődni és írni szokott, hanem egyik legnagyobb szenvedélyének, a főzésnek is itt hódol. Korábban egy rántottát nem tudtam elkészíteni, de ahogy vénülök, ide s tova 10 éve, tényleg mániám lett a főzés - tudhattuk meg Bayer Zsoltról, az ECHO TV új műsorában az Őszintén-ben. Az első adásban kiderült továbbá az is, hogy nem szokott hivatalos ügyeket intézni, hol elmélkedik az életről vagy, hogy mit tanított meg gyerekeinek.
Bayer Zsolt publicisztikái, írásai attól hangosak, hogy meglehetősen szabad szájú, így az őszinteséggel valószínűleg nem lesz probléma – emelte ki a műsor elején a műsorvezető, Turda Adrienn. 
 
Erre a műsor vendége úgy reagált: Anyukám is azt mondja, ez a bajom, hogy nem tanultam meg egy kicsit, legalább csak néha szájzárat tenni magamra, ez tény. Ebből a szempontból már általános koromban hülye voltam, a legtöbb balhém abból volt, hogy visszabeszéltem – emlékezett vissza Bayer Zsolt. 
 
A publicista megmutatta alsóörsi otthonát, ahol annyi időt tölt, amennyit csak tud. 
Ez nekem a mennyország, hála Istennek, nemcsak nekem, hanem a feleségemnek is
- hozzátette, legkisebb fiúk érettségije után, szeretnének végleg ide költözni.
 
Bayer Zsolt balatoni otthonában nemcsak olvasni, feltöltődni és írni szokott, hanem egyik legnagyobb szenvedélyének, a főzésnek is itt hódol.
 
Mániákusan imádok főzni

- azt hiszem ezt így kell mondani, ez valószínűleg az öregedéssel függ össze. Korábban egy rántottát nem tudtam elkészíteni, de ahogy vénülök, ide s tova 10 éve, tényleg mániám lett a főzés. Egyrészt megnyugtat, másrészt a feleségem nem szeret főzni, úgyhogy rám hagyta - magyarázta. 
 
Természetesen az ECHO TV stábja sem maradt üres hassal, hiszen megkóstolhatták Bayer Zsolt különleges tonhalas, chilis tésztáját. 
 
Főzés közben megtudhattuk róla, hogy nem intéz hivatalos ügyeket, mint mondta kiütést kap, ha meglát egy hivatalt. 
A legkisebb apróságokon fel tudok fortyanni, türelmetlen vagyok, akkor káromkodom, majd azt megbánom, utána megfogadom, hogy soha többet. Öt perc múlva megint káromkodom...
- mondta ezzel összefüggésben.

Bayer Zsolt megmutatta azt a helyet, ahol szívesen elmélkedik szinte bármiről, az elmúlásról is, hiszen ez 50 felett már foglalkoztatja az embert - mondta. 
Hozzátette, ő például 3 gyereket hagy maga után. Gyerekeinek pedig azt tanítja, legyenek otthon valahol a világban. 
 
Valamikor a közel jövőben forgatna a kazahokról és a mongolokról is, de addig még sok dolga van ECHO TV-ben, hiszen számos műsornak ő a házigazdája. Minderről bővebben a jövő heti Őszintén-ben láthatnak részletesebb összefoglalót. 
 
A teljes adás:
ECHO TV - A nemzet hangja - Őszintén 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ