Cropped landscape
Belföld
Bencsik András: Kiderült, hogy szoros irányítás alatt áll az ellenzéki sajtó
2018-10-1807:47
Orbán Viktor lányát a honvédség gépe szállította haza Ciprusról - ezt állította Demeter Márta, az LMP országgyűlési képviselője. Később kiderült, hogy nem a miniszterelnök lányáról van szó, hanem egy Orbán L. nevű katona gyerekéről. Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője az ECHO TV Jó reggelt! című műsorában úgy fogalmazott: kapitális melléfogás volt ez Demeter Mártától és a teljes ellenzéki sajtótól.
Bencsik András úgy fogalmazott: érdekes, hogy a magát objektívnek és függetlennek beállító ellenzéki sajtó megmutatta, hogy mennyire egy kéz irányítja őket.
Vezényszó alatt azt mondják, amit mondaniuk kell. Egy pillanat alatt beálltak az irányba és ezt az ostoba hazugságot azonnal címoldalon közölte az összes portál
- fogalmazott. Hozzátette: kiderült, hogy a mennyire szoros irányítás alatt áll az ellenzéki sajtó.
Bencsik András kiemelte: eléggé életszerűtlen, hogy Demeter Márta azzal foglalkozik, hogy Kecskeméten leszálló repülőgép utaslistáján kik vannak rajta. Vélhetőleg valaki súgott neki.
Ahelyett, hogy minimálisan elvárható dologként rákérdezett volna, inkább világgá kürtölte ezt az ostobaságot, és rá is kattant az ellenzéki média
- tette hozzá.

Bencsik András elmondta: az ellenzéki sajtót nem az érdekli, hogy Magyarországon mi történik, hanem rögeszmésen vadásznak, hogy hol lehetne valamelyik kormánypárti politikust valamivel megfogni.

A teljes beszélgetés:
ECHO TV - A nemzet hangja - Jó reggelt!
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ