Cover
Krónika
Razzia: Megvan a soroksári futónő feltételezett gyilkosa
2018-09-1121:10
Megvan a soroksári futónő feltételezett gyilkosa, a férfi éppen hétéves börtönbüntetését tölti. Az egykori hajléktalant a DNS-e buktatta le. A megölt nő férjét is gyanúsították korábban a gyilkossággal, azonban bebizonyosodott ártatlansága. Az ECHO TV Razzia című műsorában elkeserítőnek és megalázónak nevezte Kardos Lajos a történteket. Most arra kéri az ítélethozókat a lehető legnagyobb büntetést szabják ki felesége gyilkosára. 
A gyilkosság 2013. szeptember 25-én történt. Az áldozat egy 36 éves soroksári nő volt, akit kocogás közben támadtak meg. Holttestére másnap hajnalban a szokásos futóútvonalához közeli bozótosban találtak rá. Támadója lemeztelenítette, speciális matrózcsomókat használva megkötözte, brutálisan megverte, megbecstelenítette, majd megfojtotta. 
 
Kardos Lajos a megölt nő férje a Razziában elmondta, aznap rossz érzése volt és kérte feleségét, ne menjen el futni. 

A nő családja a hatósággal együtt folytatta a keresést, majd a rendőrség úgy vélte a férjnek is köze van a gyilkossághoz. 

Semmi közöm a feleségem halálához és tudom, hogy ez kidobott pénz és energia, a valós gyilkosok pedig ezzel csak egérutat nyernek. 
 Elkeserítőnek és megalázónak nevezte Kardos Lajos a történteket. Ennél a pontnál telt be a pohár és követelt kártérítést, amit meg is nyert. 

Komoly fordulatot vett az ügy szeptember 7-én. A rendőrség bejelentette megvan a futónő feltételezett gyilkosa, R.Szilveszter. A férfi jelenleg hétéves börtönbüntetését tölti. 
Azt szeretném kérni, azoktól, akik ítéletet hoznak, hogy a lehető legnagyobb büntetést adják ennek az embernek.
Esélyt se kapjon a társadalomtól, hogy még egyszer szabad lábra helyezzék, akár csak feltételesen is, hogy még egyszer elvegye egy tizenegy éves kisfiú édesanyát - tette hozzá. 

A teljes adás:
ECHO TV - A nemzet hangja - Razzia
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ