Cover
Külföld
Fotók bizonyítják, hogy Sargentini Soros aktivistáival készül a jövő heti leszámolásra
2018-09-0515:49
Azután, hogy kiderült, Judith Sargentini, a holland zöldek EP-képviselője szinte kizárólag Soros Györgyhöz köthető szervezetektől kért háttérinformációkat a Magyarországot növekvő antiszemitizmussal és a jogállam leépítésével vádoló jelentéséhez, most fotókon lepleződött le, hogy Sargentini Soros-aktivistákkal készül a nagy napra, azaz Magyarország jövő szerdai megbélyegzésére. A képeket Jade Tenwick, az SB OverSeas nevű migránssegítő civil szervezet tagja tette ki a Twitter-falára, s azokon ő maga, valamint Pardavi Márta, a magyarországi Soros-hálózat egyik vezéralakja, a Helsinki Bizottság társelnöke Sargentinivel cseveg, majd közösen részt vesznek egy rendezvényen. Tenwick a posztban megköszöni, hogy Pardavi felfedte előttük: Magyarország egy borzalmas hely, ahol tönkre teszik a civil szervezeteket.
Köszönöm Pardavi Mártának, az NGO-k magyarországi ellehetetlenítéséről szóló informatív beszélgetést. A migránsellenes retorikát a hatóságok támogatják —> egy közösség, ahol az emberi jogokat nem tisztelik. Ez nem az én Európám.
– írta Jade Tenwick a Twitteren, a csatolt képen a Helsinki Bizottság társelnöke, Pardavi Márta is látható, aki a posztok szerint beavatta a beszélgetés tagjait a magyar civil szervezetek borzalmas helyzetébe, amit elítéltek a résztvevők, és közölték, elfogadhatatlan számukra a jelenlegi magyar bevándorláspolitika. 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ