Cropped landscape
Belföld
Troll: Soros György alapít pártot Magyarországon
2018-08-1721:49
Soros György alapít pártot Magyarországon - hangzott el az ECHO TV Troll című műsorában annak kapcsán, hogy a Migration Aid párttá alakul. A bevándorlást támogató civil szervezet, amely annak idején gőzerővel támadta a magyar kormányt civil törvény miatt, nem titkoltan így akarja elkerülni a bevándorlási különadó megfizetését.  
Nyugodtan kijelenthetjük, Soros György alapít pártot Magyarországon
- reagált a hírre Szarvas Szilveszter. A PestiSrácok.hu főszerkesztő-helyettese hozzátette: csak akkor fogadja el a Migration Aid párttá alakulást, ha mindezt plüss cicák és kutyák előtt teszi meg augusztus 20-án, mint ahogy tették ezt legutóbb, amikor izraeli titkos ügynökökről hadováltak és tele hazudták a magyar sajtót. Ennyit a Migration Aidről - jegyezte meg. 
Annak idején a Népszava is a Migration Aidet védte – emlékeztetett rá M. Dobos Marianne. 

Kacsoh Dániel erre reflektálva kifejtette: 2015-ben, a nagy migrációs válság idején, a Migration Aid a migránsokat segítette a Keleti pályaudvarnál. Egy „Baba” nevű aktivistájukról, akit az ételosztás okán felmagasztalt a ballib sajtó, kiderült, hogy négy és fél évet ült börtönben különböző súlyos bűncselekmények miatt. A Magyar Hírlap lapszerkesztője megjegyezte: ez volt az első alkalom, amikor a Migration Aidnek magyarázkodnia kellett. Aztán kiderült, hogy nincs minden rendben az adománygyűjtésnél sem, ezt követően pedig, hogy a Soros György alapította CEU biztosított nekik helyet az adománygyűjtéshez. 
Mindez azután történt, hogy a Migration Aid azt állította, semmi közük nincs a milliárdoshoz.
Most pedig itt van a legújabb húzásuk, hogy párttá alakulnak, miközben három éve azt hallgatjuk, hogy semmi közük a politikához. Erre most ők maguk valljuk be, hogy ezt csinálták eddig is, és hogy azért alakulnak párttá, hogy megússzák a bevándorlási különadó befizetését
- fogalmazott Kacsoh, majd hozzátette, véleménye szerint az ellentmondások csapata a Migartion Aid, amely tovább tetézte az eddigieket a Trónok harcából lenyúlt elnevezéssel. 
A sorozatban szereplő Éjjeli Őrség ugyanis a határt védte azoktól, akik be akartak törni az emberek birodalmába
- hívta fel a figyelmet. 

Kacsoh Dániel szerint az Éjjeli Őrség pont, hogy Orbán Viktor és a déli határkerítés, nem pedig a Migration Aid, amely be akarja hozni migránsokat. 
A Migration Aidnek nincs keresnivalója Magyarországon. Sem egyesületi, sem underground mozgalom, sem pedig párt formájában – szögezte le Boros Bánk Levente. A Médianéző ügyvezetője rámutatott: 

az a Migration Aid akar jogvédő szerepben tetszelegni, amely arra készül, hogy kijátssza törvényt a párttá alakulással. Ez szerinte köztörvényes. 
A teljes adás: 
A Fidesz szerint Soros Györgyöt és hálózatát továbbra sem érdekli a magyar emberek akarata, és továbbra is be akarják hozni a bevándorlókat. Ezt bizonyítja a Migration Aid párttá alakulása is. A Fidesz-KDNP számára az ország biztonsága az első, ezért az illegális migrációt segítő tevékenységek ellen minden eszközzel fel kell lépni - áll a Fidesz-frakció közleményében.
ECHO TV - A nemzet hangja - Troll
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ