Cropped landscape
Belföld
Adóelkerülés céljából párttá alakul a Soros-féle Migration Aid
2018-08-1710:34
Éjjeli Őrség néven pártot alapít a legnagyobb bevándorlástámogató szervezet, mert így szeretnék megúszni a bevándorlási adót. A párt nevét a Trónok harcából nyúlták.
A migránsok betelepítésén dolgozó szervezet a közösségi oldalán jelentette be, hogy beszáll a nagypolitikába. A párt neve Éjjeli Őrség lesz.

Szomorúan megjegyzik, hogy: "három éve próbálkozik azzal a fideszhatalom és holdudvara, hogy minden létező eszközzel ellehetetlenítse a Migration Aid munkáját: hazudnak rólunk, törvényekkel próbálnak megfélemlíteni...."

De ők ennek ellenére is kitartanak. A bevándorlási különadóról szóló törvény miatt Siewert András és a Migration Aid önkéntesei 2018. augusztus 20-án közösen jelentik majd be az Éjjeli Őrség nevű politikai párt megalapítását.
Mivel támogatják az illegális migrációt, és ezzel közvetett módon az emberkereskedelmet is, ezért 25 százalékos adót kellene fizetniük. Ez nemcsak a pénzbeli, hanem a tárgyi adományokra is vonatkozik.

Soros pártot alapít

A Fidesz szerint Soros Györgyöt és hálózatát továbbra sem érdekli a magyar emberek akarata, és továbbra is be akarják hozni a bevándorlókat. Ezt bizonyítja a Migration Aid párttá alakulása is.
A Fidesz-KDNP számára az ország biztonsága az első, ezért az illegális migrációt segítő tevékenységek ellen minden eszközzel fel kell lépni - áll a Fidesz-frakció közleményében.

888
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ