Cropped landscape
Sport
Magyar Nagydíj a Hungaroringen
2018-07-2714:49
A Red Bull ausztrál pilótája, Daniel Ricciardo győzött az első szabadedzésen Sebastian Vettel és Max Verstappen előtt. A mai második szabadedzést 15 órától rendezik, magára a futamra vasárnap délután kerül sor. A Magyar Nagydíjra és kísérő rendezvényeire több egykori híres pilóta, így David Coulthard is Budapestre érkezett.
A Forma–1 a világ leghíresebb autóversenye. A pilóták népszerűségüket kihasználva több fontos ügy mellett is kiállnak, hogy társadalmi problémákra hívják fel az emberek figyelmét. Így tett ezzel David Coulthard korábbi Forma-1-es versenyző is, aki a Heineken és az ORFK Balesetmegelőzési Bizottságának rendezvényén, a "Ha iszol, ne vezess!" kampány nagyköveteként szólalt fel a balesetmentes közlekedés mellett.
 
„A magyar futam nagyon jó helyszín, hogy népszerűsítsük ezt a dolgot, és nemcsak a fiataloknak, hanem mindazoknak is, akik nem voltak annyira felelősségteljesek korábban. A Forma–1 rengeteg szurkolót elér, így egy jó hirdető felülete ilyen fontos mondanivalónak. Egy ilyen együttműködés mindig jó, mert folyamatosan pozitív eredményeket érhetünk el, amivel javíthatjuk a biztonságot az utakon” 
- mondta a kampány nagykövete, aki szombaton az időmérőt, vasárnap 15:10 perctől pedig a futamot nézheti végig a Hungaroringen.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ