Cropped landscape
Vélemény
Gajdics Ottó: Nemzeti alapjog
2018-07-1706:59
Szintet lépett a világot eluraló őrület, aminek az egyszerűség és közérthetőség kedvéért leggyakrabban a globalizmus elnevezést adjuk mostanában. Eredendően a fogalomnak pozitív jelentést is lehetett kölcsönözni, de az alapjogi fundamentalizmussal átitatva világos ellentétévé vált mindannak, amit a nemzetben gondolkodó közösségek természetesnek, normálisnak és emberinek tartanak.
Csak kapkodjuk a fejünket, milyen sok és milyen elképesztő szörnyszülött gondolat jelenik meg mostanában úgy a közbeszédben, hogy mindjárt a legalapvetőbb emberi jogként próbálja meg elfogadtatni magát. Mintha az elmegyógyintézetek zárt osztályainak titkos feljegyzéseit szerezte volna meg egy világhatalomra törő banda, amelynek feltett szándéka, hogy az iratokban talált válogatott bolondériát az emberiségre szabadítván kiirt mindent belőlünk, amit eddig normálisnak neveztünk.
 
Itt van példának a legújabb, az ENSZ globális migrációs csomagja, amely alapvető emberi joggá kívánja tenni a népvándorlást. Bennünk, akik szülőföldünknek tekintjük azt a földrajzi helyet, ahol édesanyánk először ránk mosolygott, hazánknak azt az országot, amelyet őseink vérrel-verejtékkel építettek és védtek meg minden ellenséggel szemben, hogy ránk hagyhassák, és nemzettársunknak nevezünk minden magyart, függetlenül attól, milyen távolba lökte őket a hazától a sors, leírhatatlan indulatokat korbácsol fel legszentebb értékeink ilyen mértékű semmibevétele.
 
Gondoljunk csak bele! Amennyiben követendővé válna az egyelőre csak ajánlásnak becézett tervezet, akkor bárhol a világon ébredhetnének arra százezrek, hogy olyan rossz körülmények között voltak kénytelenek eddig tengődni, ami feljogosítja őket az áttelepülésre bárhová. Ahová éppen kedvük tartja.
 
Mit csináljanak azok, akik energiájukat nem kímélve gürcöltek annak érdekében, hogy országuk vonzó legyen az új élőhelyet keresők számára? Örüljenek a sokszínűségnek. Vagy elmehetnek máshová, ha nem tetszik nekik, ami történt velük. Elvégre nekik is alapvető jogukká vált a vándorlás.
 
Az a csapat idióta, akiket a baloldali vagy liberális politika a világ döntéshozó szervezeteinek élére delegált, láthatóan nem tud választ adni a kor kihívásaira. Be kellett például látniuk, hogy az illegális migráció még az ő – mindenből szabadságjogot kierőszakoló – mércéjük szerint is elfogadhatatlan.
 
De nem azon kezdtek el gondolkodni, hogyan lehet megállítani a folyamatot, hogyan lehet otthon tartani a felkerekedni vágyókat, hanem kitalálták, hogy legyen mindenféle migráció legális. Ráadásul megpróbálják elhitetni velünk, hogy ez a marhaság lesz a gyógyír minden problémánkra a népességfogyástól a globális felmelegedésig. Holott belegondolni is rossz, mi következik hagymázas nagyot akarásukból.
 
Sajnos a globalisták félreértették már az egész XX. századot is. Azt még látták, hogy a nemzetek békés egymás mellett élése a versengő gazdasági környezetben komoly problémákat vet fel, amelyek sajnos többször is tragédiához vezettek. De erre is csak annyit tudtak válaszolni, hogy akkor ki kell dobni a nemzeteket a történelem szemétdombjára, és a kevert népességű, multikulturális szuperállamokban majd békésen hever egymás mellett a tigris és a szelíd őz. Józan ember nem szeretné megvárni, amíg rájönnek tévedésükre.
 
Ezért mindazoknak, akik hisznek az erős nemzetállamok kölcsönösen előnyös feltételeken alapuló együttműködésében, akik képesek megélni nemzeti identitásukat úgy, hogy tiszteletben tartják más népek hasonló érzelmeit, minden lehetséges fórumon fel kell lépniük a globalisták mesterkedései ellen.
 
Jog a szülőföldhöz, az anyanyelvhez, a nemzeti identitás megőrzéséhez a saját hazánkban. Ez az alapjog, nem a migráció!

Gajdics Ottó

Magyar Idők
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ