Cropped landscape
Kultúra
Szakács Árpád: Próbálják félremagyarázni az állításaim
2018-07-1521:56
Kiemelten figyelek arra, hogy ne menjek bele semmilyen vitába, tényeket írok le, hogy ki mit mondott korábban, és ennek ellenére mennyi állami támogatást kap - mondta Szakács Árpád újságíró, történész a Bayer show-ban, akinek a Magyar Időkben jelennek meg írásai Kinek a kulturális diktatúrája? címmel. Hozzátette: idáig senki nem cáfolta az állításait, inkább megpróbálják félremagyarázni őket.
Több jobboldalhoz köthető intézetnek mutattam be a gyakorlatát, hogy például transznemű előadókat turnéztatnak Európában, ami miatt sokan nem kaptak lehetőséget arra, hogy kiadják a könyveiket - mondta Szakács Árpád. Ennek oka, hogy a kulturális hálózatrendszereket átvették az MSZP-SZDSZ-hez köthető emberek, akik mindmáig az olvashatatlan balliberális sztárszerzők könyveit adják el - idézte fel.

Az újságíró nagy teret szentelt a filmes világnak is. Úgy látja, hogy milliárdos költségvetésből senkit nem érdeklő filmeket forgatnak, olyanokat, amit még a balliberális közönség sem néz. Ennek ellenére ezekre a projektekre milliárdokat költenek el éves szinten - tette hozzá.
Nehogy ne engedhessük meg magunknak, hogy egy Hunyadi-sorozatot filmre vigyünk, miközben a szomszédos országok azon vannak, hogy megcsinálják a saját történelmi filmjeiket, amihez kötődni tudnak
- vetette fel az újságíró.

Teljes adás:
ECHO TV - A nemzet hangja - Bayer show
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ