Cropped landscape
Belföld
Kamujelölt Felcsúton?
2018-07-0807:13
Megtévesztéssel próbál a felcsúti időközi polgármester-választáson való induláshoz kopogtatócédulát gyűjteni a Kétfarkú Kutyapárt által támogatott jelölt. A viccpárt aktivistái főleg idős emberek hiszékenységét próbálják kihasználni.
Mészáros László, a Kétfarkú Kutyapárt által támogatott független jelölt, úgy döntött, hogy a névazonosságot kihasználva elindul a Fidesz jelöltje, a másik Mészáros László ellen az augusztus 12-i időközi polgármester-választáson. Több felcsútit is felháborít, hogy a Kutyapárt be akarja csapni őket. 
 
A viccpárt aktivistái úgy gyűjtenek kopogtatócédulát jelöltjüknek, hogy először főként idős embereket keresnek föl, akiknek csak annyit mondanak, hogy Mészáros László kampányát segítik, de azt elhallgatják, hogy támogatottjuk nem azonos a faluban mindenki által ismert és elismert fideszes polgármester-jelölttel. 

A falu egyik legrégebbi lakosának, Czagler Zoltánnak a feleségétől próbált a polgármester választáson való induláshoz szükséges támogató aláírást kicsikarni Mészáros László és csapata. Zoltán azt mondja: szerencséjük van, hogy ő épp nem volt otthon. 
Ha más nem, ki kell pofozni az ilyen hülyét. Hát mit lehet vele csinálni? Hát, ha ennyire gátlástalan szemét ember, hogy megtévesztésből akar hatalomra jutni, vagy egyáltalán előnyt szerezni
– nyilatkozta Híradónknak Czagler Zoltán.
 
Felcsúton augusztus 12-én tartanak időközi polgármester választást, miután a falu eddigi első embere, Mészáros Lőrinc április végén lemondott a posztjáról.
ECHO TV - A nemzet hangja - Híradó
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ