Cropped landscape
Belföld
Semjén Zsolt: A Jobbik számára a történet véget ért
2018-06-1721:09
A Bayer show vendége volt Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, aki elemezte az ellenzék magatartását, amit a választások alatt tanúsított. Elmondta, hogy Simicska Lajos és Vona Gábor is árulást követett el. Kitért arra is, hogy a választást nem az ellenzéki pártok vitték, hanem az ellenzéki média. Továbbá beszélt arról, milyen nagy szerepe van Magyarországnak Európa jövőjének befolyásolásában. 
A miniszterelnök-helyettes értékelte az ellenzék magatartását, amit tanúsítottak a választás alatt, illetve azt követően.
A választás során két árulás történt az egyik Simicska Lajosé, aki egy Orbán Viktorral szembeni személyes bosszú miatt átállt az ellenoldalra, a másik pedig Vona Gáboré. De ez a kettő nyilván összefügg.
Vona Gábor elárulta a nemzeti radikalizmust, azt mondta: "én adtam a Jobbik lelkét, én vettem el" és egy balliberális irányba próbálta átvinni a pártot - tette hozzá. 

Ez a két árulás pedig lehetővé tette a Simicska-és a Soros-világ szövetkezésére az Orbán-kormány megbuktatására. Semjén Zsolt kiemelte, a fő problémájuk az, hogy 2008-tól kezdve kialakult a centrális politikai erőtér, ahol a Fidesz-KDNP egy hatalmas, kétharmados erő középen. 
A miniszterelnök-helyettes kitért az ellenzéki média szerepére is. A választást nem az ellenzéki pártok vitték, hanem az ellenzéki média. 

Simicska és Soros György összeálltak és kitalálták, hogy visszahozzák a duális politikai erőt. Ezért a Jobbikot áthozták a radikális jobboldalról a balliberális oldalra, és ezt kellett az ellenzéki médiának levezényelni. 
Semjén Zsolt a Jobbikra utalva azt mondta: 
a Jobbik olyan mint a meghasonlott ház, aki meghasonlott önmagával az nem állhat föl. A Jobbik ezt megtette, elárulta azokat a fundamentumokat, amiért létrehozták. Miután elvesztették az önazonosságukat a történet nagyjából véget ért. 
A miniszterelnök-helyettes kitért Orbán Viktorra és beszélt arról is, milyen fontos küldetése van Magyarországnak. 

Orbán Viktor 2010-ben kivezette az államcsődből Magyarországot és egy rendezett, öntudatos, erősödő ország lettünk. Ez volt a küldetésünk egyik fele - mondta. 

A másik, hogy a V4-eken keresztül küldetésünk van Európához. 
Az a felelősségünk, hogy a Fidesz-KDNP szövetség meghatározza Magyarország sorsát, Magyarország a V4-ekét és a V4-ek Európáét.
Tényleg azt gondolom, hogy Európa utolsó sansza az, hogy a keresztény civilizáció és a nemzeti szuverenitás védelme alapján visszatér az alapító atyák örökségéhez. A keresztény civilizáció az, amit Európának nevezünk, ha ezt feladjuk, a kontinens lelkét adjuk fel 
- zárta gondolatait Semjén Zsolt. 

A teljes adás:
ECHO TV - A nemzet hangja - Bayer show
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ