Cropped landscape
Belföld
Troll: „Ti elárultátok, amit a G-napig képviseltetek, mi erre jöttünk és győztünk”
2018-06-1517:38
Kiakadtak a Simicska-médiában a Troll múlt heti fotója miatt. Ungár Péter például odáig ment, hogy kijelentette, "egyszer a NER-nek is vége lesz és akkor mi sem leszünk veletek méltányosak." Tette ezt három órával már az adás előtt, totálisan félreértve a fényképet, amely arra utalt, hogy Simicska Lajos úgy dobja el magától azokat, akik benne bíztak, mint a rongyot. Ungár Péterrel szembe ment a Figyelő, ahol ő a kisebbségi tulajdonos.
Az ellenzéki sajtó úgy gondolja, a fotó arról szól, hogy "örvendeznek az ellenzéki sajtó ellehetetlenítésén Orbán szolgái".

Boros Bánk Levente szerint azok, akik nyavalyognak ahhoz szoktak hozzá, hogy övék volt a vélemény-monopólium és azt gondolták, hogy ez mindig így fog maradni, csak ez megváltozott.

Erről a szerről lejönni egészen nehéz.
Hozzátette, hogy itt nem az egzisztenciákról van szó, hanem egy erkölcsi kérdésről. 
A G-napon elhangzott egy mondat, ami sok mindent takart. Ez nem csak azt jelentette, ami ebben a rövid mondatban benne van. Ez sokkal többet jelent.
Véleménye szerint itt elváltak azok, akik Simicska Lajossal értettek egyet és azok akik Orbán Viktorral.

A Magyar Idők egyik publicisztikájából kiderül, hogy mindenki hozott egy döntést a G-napot követően. Bándy Péter hozzátette, hogy megkapták a lehetőséget egy lap létrehozására és úgy látták, hogy ezen a lappiacon erre nincs lehetőség.
Ők választhattak, hogy Simicska Lajosnál maradnak a G-nap után és csinálnak egy újságot, ismerve Simicska Lajos természetét és azt, hogy ott tulajdonosi befolyástól mentesen nem nagyon lehet lapot készíteni, vagy esetleg megpróbálkozni valami újjal
- fogalmazott.
A Figyelő szembement egy szerkesztőségi állásfoglalással a kisebbségi tulajdonosával, Ungár Péterrel. Szarvas Szilveszter ezzel kapcsolatban elmondta, hogy ehhez kellett bátorság.
Ez az igazi bátorság, amikor a lapnak van egy kisebbségi tulajdonosa és a hetilap szerkesztősége egy állásfoglalásban szembemegy a kisebbségi tulajdonos véleményével. Ez az igazi bátorság, nem az amit a Heti Válasznál csináltak, hogy eladták pénzért a gerincüket.
A teljes adás: 
ECHO TV - A nemzet hangja - Troll
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ