Cropped landscape
Gazdaság
Puskás Imre: A gazdaság stabilitásának alapja a magyar emberek munkája
2018-06-0720:33
A Nemzetközi Valutaalap, az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank és az OECD után a Világbank is elismerte a magyar gazdaság teljesítményét. Puskás Imre, a Fidesz szóvivője Napi aktuális című műsorunkban úgy fogalmazott, a legfontosabb, hogy a magyar emberek is lássák a gazdaság fejlődését.
Puskás Imre kiemelte a fontosságát a külföldről érkező pozitív visszajelzéseknek, főleg olyan szervezetek részéről, amelyek korábban nem voltak különösebben a magyar kormány nagy barátai. A Világbank úgy ítéli meg, hogy a magyar gazdaság növekedése meghaladja majd a 4 százalékos növekedést.

Ez valóban azt jelzi, hogy nem csak mi érezzük úgy, hogy a magyar gazdaság évről-évre stabilan jól teljesít
- fogalmazott.

Hozzátette, ennek a jó teljesítménynek minden magyar ember munkája az alapja és ezért a legfontosabb dolog az, hogy a magyar emberek előre tudjanak lépni.
A családi kasszában leginkább úgy jelentkezik, hogy a jövedelmek folyamatosan emelkednek.
A szóvivő hozzátette, egy másik mutató is jelzi a magyar emberek életében jelentkező  gazdasági növekedést.

A fogyasztásban és a kiskereskedelmek teljesítményében folyamatos emelkedés van, tehát az emberek több pénzzel gazdálkodnak, többet tudnak vásárolni, el tudnak menni nyaralni.

Puskás Imre kiemelte, hogy ez nem csak a jövedelmek emelkedésének köszönhető, hanem a családi adókedvezményeknek is, amelyek sokat segítenek azoknak az embereknek, akik gyereket vállalnak és nevelnek.

A teljes beszélgetés:
ECHO TV - A nemzet hangja - Napi aktuális
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ