Cropped landscape
Belföld
Milo Yiannopoulos: Magyarország nyugat és kelet között erős bástyaként áll
2018-05-2719:38
Orbán Viktort "Viktor bácsinak" kellene szólítani, ahogy Trumpot Daddynek - jelentette ki Milo Yiannopoulos az ECHO TV-nek adott exkluzív interjújában. Az amerikai sztárújságíró szerint az LMBTQ-mozgalom és a genderelmélet csak arra jó, hogy a fontos dolgokról elvonja a figyelmet. Az újságíró méltatta a magyar családtámogatási rendszert is.
Az blogger szerint Magyarország nyugat és kelet között erős bástyaként áll, ahogy tette ezt már számtalanszor a történelme során. Középen áll és védi a szabadságot, a szólásszabadságot és hogy az emberek az úgy éljék, ahogy nekik jónak tűnik, ez pedig óriási dolog - jelentette ki Milo Yiannopoulos.

Úgy látja, hogy a kommunista erők átöltöztek feminista, melegjogi mezbe, azaz gazdaság helyett az emberek viselkedését akarják szabályozni. A baloldal módszere az, hogy lényegtelen ügyekkel lekössék az emberek figyelmét és közben nem beszélnek a gazdaságról vagy a bevándorlásról Azt javasolta, hogy a magyarok foglalkozzanak inkább a fontos ügyekkel.

A családtámogatással kapcsolatban elmondta, hogy helyes az, ha az adórendszer tudja ösztönözni a gyerekek születését. Ha a kormány szerepet keres, akkor a családok segítése a legjobb hely - szögezte le az újságíró. Hozzátette: nyugaton a kormányok jelentéktelen ügyekkel foglalkoznak, például, hogy a Pride alatt átfessék a rendőrségi autókat szivárványszínűvé.

Teljes beszélgetés:
ECHO TV - A nemzet hangja - Napi aktuális
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ