Cropped landscape
Belföld
Fa Nándor: Érdekel a politika, de nem értem
2018-05-0618:46
A politikáról is beszélt Fa Nándor hajóépítő, szólóvitorlázó Szabó Anettnek az ECHO TV Kettesben Szabó Anettel című műsorában. A legendás hajós érthetetlennek tartja azokat az ambíciókat, amikor nagyhatalmi státuszból születnek olyan döntések, amelyek „kompletten felforgatják a világot”, amelyek révén iszonyú veszteségek történnek. 
Fa Nándor szerint, amíg csak az érdekek vezették a világot, azt még érteni lehetett, de úgy véli, ma már speciális, egyéni, indulatból és idiotizmusból fakadó érdekrendszer jött létre a legmagasabb szinten. 
Olyan dolgok történnek, hogy megáll az ember esze, azért mert valaki, egy elmebeteg olyan szintre jut, hogy odafigyelnek a szavára, vagy oda kell, hogy figyeljenek a szavára. Ne legyünk vakok, döntési pozícióba nagyon szerény szellemi képességű emberek kerülnek sok esetben. Senkit nem akarok minősíteni, de nem az Einstein típusú emberekből lesznek politikusok a mai világban
– fejtette ki. 
 
Fa Nándor úgy gondolja, egyre lejjebb tart az egész világ tart ameddig egyre magasabb szinten a populizmus határozza meg az emberi gondolkodást. 

A teljes beszélgetés: 
ECHO TV - A nemzet hangja - Kettesben Szabó Anettel
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ