Cropped landscape
Belföld
Sallai R. Benedek: Hadházy Ákosnak nincs helye az LMP-ben
2018-04-1821:26
Sallai R. Benedek, hadházy ákos, LMP, szél bernadett
Hadházy Ákosnak nincs helye az LMP-ben – mondta Sallai Róbert Benedek, az LMP távozó országgyűlési képviselője az ECHO TV Napi aktuális című műsorában.
Sallai Róbert Benedek és Hadházy Ákos azért vitatkoztak össze, mert az egykori társelnök azt mondta, Sallai és Schiffer András perrel fenyegette meg azokat az LMP-s képviselőjelölteket, akik más javára akartak visszalépni a kampányban. 

Sallai Róbert Benedek elismerte méltatlan viselkedését, de hozzá tette, hogy az LMP úgy szólította fel a lemondásra, hogy azt nem támasztotta alá semmi. Ezt a lépést igazságtalannak érzi a párt részéről. 

Továbbá hangsúlyozta, hogy nem tesz lépéseket annak érdekében, hogy Hadházy Ákos ne maradhasson az LMP tagja, mert már hetekkel ezelőtt megindult ellene az etikai eljárás.

Sallai R. kiemelte, Szél Bernadettnek továbbra is lesz helye az LMP-ben, mert egy elképesztően nagy munkabírású politikus, aki meglehetősen sokat vállalt magára. 

Szerinte a sok konfliktus ellenére, nem lesz pártszakadás az LMP-ben. Magyarázata szerint azért, mert azok az emberek, akik úgy gondolták, hogy a baloldallal nem akarnak együttműködni, 2013-ban elmentek. 

A teljes adás:
ECHO TV - A nemzet hangja - Napi aktuális
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ