Cropped landscape
Belföld
Sajtóklub: Hadházy titokban eladta a jelölteket, de kár volt
2018-04-1619:08
Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője, Lovas István újságíró és  Huth Gergely, a PestiSrácok főszerkesztője a hétfő esti Sajtóklubban szót ejtett a szombati ellenzéki tüntetésről, valamint az LMP-n belüli feszültségről. 
Bencsik András a szombati tüntetésről:
Itt azt lehet látni, hogy az ellenzéket akkora sokk érte, hogy nem tudják feldolgozni. Úgy reagálnak rá, mint, aki elveszít egy kedves embert, hogy tagadnak, lázadnak, alkudoznak
Bayer Zsolték megvitatták az LMP-n belüli feszültséget is. Szombaton a hírek szerint Sallai R. Benedek kiütötte Hadházy Ákost, majd a későbbi információk szerint fellökte a székével együtt, aminek következtében Hadházy elvesztette az eszméletét. 
 
Bencsik András: 
Én annyit tudok erről a történetről, hogy Hadházy Ákos kicsit átértelmezte a történelmi helyzetet a saját javára, mert felvetődött a technikai nagy koalíció, amit alighanem Simicska Lajos dobott be, amivel Hódmezővásárhelyen kellemes meglepetést is okozott. Akkor ezt Hadházy úgy fordította le, hogy elkezdett a szocialistákkal üzletelni. Tehát, ő visszalépteti különböző helyeken az LMP-s jelöltjeit szocialisták javára, cserébe az ő körzetében a szocialista lépjen vissza az ő javára, amivel derekasan hazavágta az LMP-t, pontosabban szólva megrogyasztotta. 
Hozzá kell tenni, az LMP így is több szavazatot szerzett, mint bármikor korábban, tehát nem zártak rosszul - emelte ki. 
 
Huth Gegely hozzátette: 
Az a gyűlés, ahol Hadházy széke véletlenül felborult a rajtaülővel együtt, az éppen egy fegyelmi bizottsági ülés volt az LMP-n belül. Ahol azt tárgyalták, hogy Hadházy Ákos titokban állapodott meg a szocikkal. Eladta a jelölteket, de kár volt. 
 A teljes adás:
ECHO TV - A nemzet hangja - Sajtóklub
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ