Cropped landscape
Sport
Motiváltan várja a magyar hétvégét Michelisz
2018-04-1517:04
Egy héttel a rosszul sikerült marokkói szezonnyitót követően is motivált Michelisz Norbert! A Hyundai pilótája ezért mindennél jobban várja a két hét múlva esedékes hungaroringi fordulót.

Még a balul sikerült idénynyitó versenyhétvége sem törte meg Michelisz Norbertet! A magyar versenyző szerint a Hyundai tempója meggyőző volt Marokkóban. Norbinak a szombati technikai hiba után vasárnap sem volt könnyű dolga.

„A futamon folyt az olaj a váltóból, és ennek kapcsán már túlmelegedett az első futam 10. körétől, úgyhogy mindig nagyobb távolságot kellett hagynom az elöl haladóktól annak érdekében, hogy kapjon hűtést a rendszer" 
– nyilatkozta Michelisz Norbert.

Michelisz a hétvége záró futamán a rajtot követően ütközött Yvan Müllerrel, ennek ellenére nem haragszik a franciára.

„Ezek az esetek benne vannak a túraautózásban. Az idei szabályok tekintetében beszélhetünk arról, hogy egy kicsit megengedőbbek a technikák a test-test elleni küzdelem terén. Alapvetően én várom ezeket a pillanatokat!”

Michelisz rajongóinak sem kell már sokat várniuk, hogy láthassák kedvencüket, aki két hét múlva, az idény második hétvégéjén hazai pályán, a Hungaroringen száll harcba a dobogó legfelső fokáért.

A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ