Cropped landscape
Vélemény
Bayer Zsolt: Kígyóleves prímszámtésztával
2018-04-1407:03
A választás előtt Gyurcsány Ferenc (kígyóleves prímszámtésztával) közölte, hogy a jobboldal nem fogja elviselni a választási vereséget, utcai zavargásokat fog generálni, vér fog folyni, mert a jobboldal ilyen, meg az Orbán.
Aztán jött a választás, a jobboldal harmadszor is kétharmados győzelmet aratott, a vesztesek pedig képtelenek elviselni a választási vereséget, csalást kiáltanak és utcai zavargásokra készülnek. Azt mondják, most majd aztán megmutatják, úgy megmutatják, hogy haza se mennek többé az utcáról, a kétszázalékos párt(ocska) vezetője már a vereség éjszakáján bejelenti, hogy a rendszer nem fog fennmaradni 2022-ig, s míg mondja, míg mondják, nyírott szakállkájukban a semmi neszez.

Megannyi fekete lovag. Kezük-lábuk levágva, de még hisztiznek a földön, hogy álljunk meg, jöjjünk azonnal vissza, mert leharapják a fejünket. Szánalmas ez, de azért végtelenül idegesítő is. Végtelenül idegesítő, hogy újra és újra bebizonyosodik, a bolsevik örök és kiirthatatlan. Már maga a kifejezés s annak történelmi háttere csodálatos: többség, többségi.

Így nevezték, így nevezik magukat, és mindig kisebbségben voltak. S ezenfelül legfontosabb tulajdonságaik: teljes gátlástalanság, erőszakkultusz, s a „rajtunk kívül mindenki hülye, mindenki bűnös, mindenki hibás” mentalitás. Most április nyolcadikán is hozták a formájukat. Ahogy elkezdett özönleni a nép a szavazófülkékhez, a demokrácia ünnepéről öblögettek, dicsérték a szavazót, aki lám, megy, sőt, özönöl, hogy leváltsa a diktátort.

Aztán kiderült, hogy a nép tényleg özönölt, de azért, hogy kétharmadot adjon a jelenlegi garnitúrának (a „diktátornak”), és elzavarja ezt az ellenzéket az anyja keservébe végre. És láss csodát: egy pillanat alatt minden megváltozott! A demokrácia ünnepéből a legsötétebb diktatúra lett, és a nép egy szempillantás alatt tanulatlan, tájékozatlan, ostoba falusi bunkóvá változott. S persze a választási rendszer is igazságtalan és antidemokratikus.

Ez utóbbiról csak annyit: a most vasárnap elért választási eredményével a Fidesz–KDNP Nagy-Britanniában a parlamenti helyek 86 százalékát, Franciaországban 72 százalékát, Olaszországban 63 százalékát, Németországban, Romániában és Szlovákiában pedig 53 százalékát szerezné meg. Magyarországon ez a szám 67 százalék.
Vagyis ezzel a választási eredményével természetesen mindenhol a Fidesz–KDNP alakítana kormányt, ám ezek szerint az angol és a francia választási rendszer még a magyarnál is sokkal antidemokratikusabb, hiszen ott szinte nem is lenne ellenzékünk.

De mindez teljesen érdektelen. Nem racionális érvekről, tényekről van itt szó. Hanem arról, hogy jövőre európai parlamenti választások lesznek szerte Európában, és a mai állás szerint a lassan magához térő európaiak el fogják zavarni a mostani EP-képviselőiket az anyjuk keservébe. Eltakarodik az összes migránspárti, az európai civilizáció és a nemzetállamok felszámolásán dolgozó, Soros fizette utolsó haza-, nemzet- és Európa-áruló gazember, akik most éppen a LIBE-bizottságban ülnek például, és Magyarországot, Lengyelországot, a V4-eket vegzálják, összevissza hazudoznak, és az anyjukat is eladnák pénzért is, meg az Európai Egyesült Államok és a kevert társadalom beteg víziójáért is.

Eltakarodik tehát az összes gazember az EP-ből, így hát Soroséknak alig egy évük maradt, hogy keresztülverjék az EU-n a felső határ nélküli kvótarendszert mint a migránsok betelepítésének és a nemzetállamok, az európai kultúra és civilizáció felszámolásának leghatékonyabb eszközét. Ám a magyar kormány és Orbán Viktor ezt meg fogja vétózni, és ráadásul most olyan megerősítést és felhatalmazást kapott erre, mint még eddig soha.

Éppen ezért, ha nem ment a választásokon, hát meg kell próbálni máshogyan eltávolítani a hatalomból. Az utcán, erőszakkal, ha kell, Majdant vagy Belgrádot csinálva Budapestből, mindegy. Ugyanis: liberális (főnév): olyan személy, aki órákig képes pofázni a demokráciáról, de képtelen elfogadni a többség akaratát. Erre készüljünk. És még most, időben szóljunk: nem fog menni, gyerekek. Itt nem fogtok káoszt és felfordulást csinálni, ezt megígérem.

Bayer Zsolt - Magyar Idők
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ