Cropped landscape
Sport
Versenyzők a Hell támogatásával
2018-04-1115:08
Délelőtt mutatta be idei versenycsapatát a HELL Racing Team, akit támogatni fog a 2018-as szezonban. Az 53 éves ultratriatlon világbajnok, Szőnyi Ferenc új célokat tűzött ki az idei esztendőben.
Megtartotta szokásos év eleji sajtótájékoztatóját a Hell Racing Team, a támogatottak között szerepel a többszörös magyar triál bajnok, Hegedűs László, az ultratriatlon világbajnok, Szőnyi Ferenc, a k1 Európa-bajnok Koncz Attila valamint a mindössze 18 éves TCR International Series ezüstérmes Tassi Attila.
 
Tassi Attila új csapatban kezdte meg az idei szezont, de nem csak csapatát, autóját is lecserélte. 
 
"Idén a JAS motorsport tesztpilótájaként folytatom, úgyhogy egy Hondával fogok idén rajthoz állni. A WTCR magyar futamán illetve a TCR Europe sorozatban" 
- magyarázta stábunknak Tassi.
 
Tassi Attila 18 éves kora ellenére sokáig versenyben volt a TCR International Series bajnoki címéért, ahol végül második lett, de Michelisz Norbert csapatát bajnoki címhez segítette. A 18 éves tehetség annál a JAS Motorsportnál folytatja, amely eddig a Honda WTCC-s projektjéért felelt.
 
A Hell többek közt Szőnyi Ferencet is támogatja, aki várja már az idei esztendőt. 
 
"Vissza szeretnék menni Indiába a Hell Race-re. Nyilván itt jobb időeredményre, illetve jobb teljesítményre számítok, és ha már teljesítés, akkor ennek egyértelműen jobbnak kell lennie, és idén novemberben lesz New Orleansban egy különleges hosszú távú triatlon verseny" 
- mondta Szőnyi az EchoTV-nek.
 
A tavalyi évben egyedül Szőnyi Ferenc magyar ultratriatlonista tudta teljesíteni a Himalája hágóin megrendezett, 480 kilométeres Hell Ultra Running versenyt, melyet 120 óra alatt kellett lefutni.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ