Cropped landscape
Belföld
Sajtóklub: A Jobbik már jobban hazudik, mint Nyers Rezső
2018-04-0214:57
Jobbik eljutott oda, hogy ennél a komcsik sem tudtak jobban hazudni – erre a következtetésre jutott a Sajtóklub, ugyanis kiderült, hogy terjedelmes interjút adott Gyöngyösi Márton, a Jobbik ismert arca, az Országgyűlés külügyi bizottságának alelnöke a European Security Journal elnevezésű portálnak. Az ellenzéki politikus szerint pártjának segítenie kell a menekülteket, harcolnia kell a populizmus ellen és együtt kell működnie az Európai Unióval.

Elvtársak, vége! - Huth Gergely szerint nem szabad a Jobbikra szavazni
Huth Gergely, a PestiSrácok.hu főszerkesztője Gyöngyösi-interjúval kapcsolatban megjegyezte: fél éven keresztül azt hangoztatták, hogy a Fidesz 1300 menekültet, migránst szabadít Magyarország nyakába. 
Tehát, amikor egy ilyen nyilatkozatot adnak csak azért, hogy megcirógassák a buksi fejüket a nemzetközi liberális mainstreamben, akkor minimum illene bocsánatot kérniük ezért a fél éven át tartó uszításért, ami egyébként a valódi menekültek befogadása elleni uszítás és hergelés volt. Tehát reméljük ezek után Vona Gábor és Gyöngyösi Márton egy nagy kövér bocsánatkéréssel kezdi, mert nyilván akkor az a hiteles, amit nyilatkozik, hogy még több menekültet és migránst kell befogadnia Magyarországnak
– hívta fel rá a figyelmet Huth Gergely.
 
Lovas István publicista rámutatott: egy néhány nappal korábbi interjúban Gyöngyösi dicsérően említi meg Emmanuel Macron francia elnököt és Jean-Claude Junckert, az Európai Bizottság elnökét is! 
 
ECHO TV  - A nemzet hangja - Sajtóklub

A teljes adás: 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ