Cover
Belföld
Karácsony László: Komoly értékválság van bennem
2018-03-2920:38
karácsony, gergely, lászló, ellenzék, mszp
A választási matematikának nincs helye a politikában, inkább az értékekre és az elvekre kellene koncentrálnia az ellenzéki pártoknak - mondta Karácsony Gergely testvére a Napi aktuálisban.
Karácsony László hangsúlyozta: ő számos Békemeneten vett már részt és nem tud közösséget vállalni testvére eszméivel.
Több Békemeneten is ott voltam, mert azt gondolta a család, és azt gondolom én is, hogy a hagyományos értékek menti kiállás, az a felfogás, amelyet az újonnan létrehozott alkotmány határoz meg, számunkra ezzel ez összeegyeztethető
- mondta Karácsony László.

Az MSZP-Párbeszéd szövetség miniszterelnök-jelöltjének testvére hozzátette: 

komoly értékválságot jelent az, hogy Karácsony Gergely korábban azt nyilatkozta, ha ő lenne a miniszterelnök bele törölné a lábát az Alaptörvénybe.
Karácsony László szerint testvére, Karácsony Gergely szembe megy a gyökereivel. Karácsony László szerint: a választók érettek arra, hogy eldöntsék, hogy mit akarnak választani, és nem választási matematikát kell tartani. Hozzátette, hogy a mostani ellenzéket nem érzi érettnek a kormányváltásra. Kifejtette: nem lehet az országgal folyamatosan azt tenni, hogy állandóan leromboljuk az egyik által felépített értékeket vagy értékrendszert. Muszáj lenne egymásra építkezni. 

A teljes beszélgetés:
ECHO TV - A Nemzet hangja - Napi aktuális
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ