Cropped landscape
Belföld
Karácsony Gergely: Miért engem csesztetnek ezekkel a kérdésekkel?
2018-03-2320:57
Nem mondott igazat Karácsony Gergely akkor, amikor az ECHO TV-nek azt nyilatkozta, hogy őt nem keresték meg a tiltakozó zuglóiak a helyi mecset létesítése kapcsán - állítja az Alsórákosi Civil Egyesület alapító tagja.

Zámbori György azt mondta: a zuglói polgármestert többször is felkeresték, ő azonban nem állt szóba a kerületében élő polgárokkal. Zuglóban tavaly óta üzemel mecset, a Magyar Iszlám Közösség egy családi házat vásárolt meg. A környéken élők heves tiltakozásba kezdtek, ám hiába. Ma már a Saria törvényeket népszerűsítik a 14. kerületi mecsetben. 
 
Nem tudom, hogy miért engem csesztetnek ezekkel a kérdésekkel? – jelentette ki Karácsony Gergely a zuglói mecsettel kapcsolatos kérdésre válaszolva. Mint arról a napokban beszámoltunk, tavaly épp az ő belegyezésével alakított át a Magyar Iszlám Közösség egy családi házat mecsetté, és bár megígérték, hogy nem terjesztik a szélsőséges eszméket, két hete egy, a saria törvénykezést népszerűsítő előadássorozatba kezdtek a Paskál utcai mecsetben. 
 
A teljes videó: 
ECHO TV - A nemzet hangja - Híradó
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ