Cropped landscape
Belföld
Kósa Lajos: Az ellenzék bármire képes pénzért és hatalomért
2018-03-1821:09
Kósa Lajos, a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős miniszter Bayer Zsolt kérésére felidézte azokat a hamis híreket 2002-től kezdve, amiket az ellenzék talált ki róla. A legújabb történet szerint Kósa Lajos 4 milliárd eurót lopott, többek között erre is reagált a miniszter a Bayer showban. 
Kósa Lajos elmondta, amióta polgármester lett nem telt el úgy országos választás, amin képviselőként indult, amikor ne támadtak volna valami brutális történettel. Jelenleg a magyar költségvetés nyolc százalékának, azaz körülbelül négy milliárd eurónak az ellopásával vádolják.

A miniszer úgy reagált, a hölgy egy csaló, akivel az ellenzék most összeállt. Hozzátette, egyébként a Jobbik keveri a kártyát.

Megtettem a feljelentést és azt mondom, hogy ennek a hölgynek egy szava sem igaz, ő egy csaló. Az általa felhozott dolgok hamisítványok, az egész egy kamu történet. De hát kampány van, sőt Simicska azt ígérte ennél nagyobb atombombákkal jön elő.
Időközben kiderült, hogy a hölgy ellen már novembertől nyomozás folyik, ugyanis sok embert átvert, rengeteg pénzt csalt ki tőlük.

Kósa Lajos szerint ez megint egy olyan hazugság, amivel 2002 óta rendszeresen előáll az ellenzék. 

Kitért arra is, előfordulhat, hogy négypárti parlament lesz: LMP, Jobbik, Fidesz, KDNP.  A szocialistáknak 10 százalékon van a küszöb és folyton alá mérik őket, habár a DK a küszöb körül mozog. 

Ő nekik most 20 van a kezükben és lapot kérnek és várják, hogy mi történik, mert tudják, hogy az ellenfélnél 21 van, a kormánypártoknál. Mi rendben vagyunk, felálltunk, programunk van - tette hozzá. 

Van két tábor, az egyik meg akarja védeni az országot, ezek vagyunk mi, a másik tábor ők, akik be akarják engedni a migránsokat. Rendkívül kockázatos választási stratégiát választották, de ők tudják. 
Van olyan aki húszra lapot kért, hogy nem várja meg a lapot, hanem felrúgja az asztalt, mert akkor történhet bármi. 

Gyakorlatilag ez történik. Szerintem az ellenzék fog még előjönni valami kamu történettel, mert nekik semmi sem drága. Pénzért és hatalomért bebizonyították, hogy mindenre képesek - mondta Kósa Lajos. 

Bayer Zsolt: 

Nekünk egy mérkőzésünk van, az április 8-i választás. Az ellenzéknek van legalább 3-4 mert még egymással, a választókért vagy a bejutásért is fociznak. 
Kósa Lajos szerint Gyurcsány az egyetlen, akinek van valamilyen stratégia a fejében, most is kiderült, hogy ő osztja a lapokat az ellenzéknek, ő hívja Vonát tárgyalni sőt a többieket is.

Milyen szép lesz, hogy ez a Jobbik amely döntően a Gyurcsányék ellen alakult most pedig összeborulnak. Szerintem ezt a Jobbik szavazói nehezen tudja már követni. Gyurcsény lesz Vona barátja, bár lehet, hogy a muszlim videók után ez már mindegy .
A teljes adás:
ECHO TV - A nemzet hangja - Bayer show
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ