Cropped landscape
Belföld
Napi aktuális: 24 nap múlva választ Magyarország
2018-03-1620:52
napi aktuális, mszp, fidesz, dk, békemenet, március 15
A pénteki Napi aktuálisban a Magyar Idők, a Magyar Hírlap, a Magyar Demokrata és a 888.hu újságírói beszélgettek a március 15-i eseményekről, a kampányról és az esetleges összellenzéki összefogásról.
Jurák Kata szerint a Közös Ország mozgalomról abszolút lehet tudni, hogy sorosista szervezet és az egyetlen célja, hogy összefogja az ellenzéket és segítsen az Orbán-kormány megbuktatásában. A Magyar Idők újságírója felidézte: az ellenzéki jelölteknek olyan kérdéseket tett fel Gulyás Márton, mintha tesztelné őket, hogy közülük ki áll a legközelebb a Soros-tervhez. Végül megkérdezte, hogy hajlandók-e az általuk mért legerősebb jelölt javára visszalépni. Csakhogy ezek az adatok manipulatívan azt a jelöltet hozzák ki, aki számukra kedvező és aki a legkönnyebben irányítható. Jurák Kata hozzátette: Csepelen például a jobbikos képviselő azt mondta, hogy hajlandó visszalépni Bangóné javára, amin teljesen ledöbbentünk. 

Kacsoh Dániel számára az volt a legmegdöbbentőbb, hogy készültek olyan felvételek a március 15-i ellenzéki tüntetésen, amin baloldali szavazók mondják azt, hogy hajlandóak lennének a Jobbikra is szavazni. Ez egy nagyon furcsa változás szerintem - tette hozzá a Magyar Hírlap lapszerkesztője.

Teljes beszélgetés:
ECHO TV - A nemzet hangja - Napi aktuális
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ