Cropped landscape
Belföld
Lázár János: Az volt az érzésem, hogy nem a bécsiek irányítanak már
2018-03-1121:45
Lázár János, bécs, migráció, választás
A videóban be akartam mutatni, hogy mivel jár az, ha a migrációs folyamat elkezdődik. Mi még abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy dönthetünk úgy, hogy köszönjük szépen ezt nem kérjük, de ha egyszer ez a folyamat beindul, akkor nem lehet megállítani - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter az ECHO TV Bayer show című műsorában. Lázár János hozzátette: végigmentem az utcán és az volt az érzésem, hogy itt nem a bécsiek irányítanak már.
Lázár János hangsúlyozta: az én szándékom nem az volt, hogy egyetlenegy bécsi polgárt is megbántsak, én nagyra becsülöm a bécsieket és a várost is, ez egy része a városnak csak.

"Azért álltam meg Bécsnek ezen a részén, hogy rávilágítsak, hogy ez egy létező probléma, innen 180 kilométerre ez a valóság. Bécs történelmi negyedei alakulnak át azért, mert bejött egy közösség, aki nem fogadja el a bécsi játékszabályokat, hanem inkább a város változzon hozzájuk. A bevándorlók sok esetben problémát és nem megoldást jelentenek" - szögezte le a miniszter.
Nálunk olyan ellenzék van, aki nem támogatta sem a népszavazást, sem a kerítésépítést, sem az alkotmánymódosítást, miközben Ausztriában a politikailag szemben álló felek is tudják azt, hogy a bevándorlást korlátozni kell. Nálunk pedig azt hazudják, hogy nem probléma a bevándorlás
- jelentette ki a miniszter.

Teljes beszélgetés:
ECHO TV - A nemzet hangja - Bayer show
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ