Cover
Belföld
Gyurcsányék már megint a káoszra készülnek
2018-03-0613:36
gyurcsány ferenc, választás, ellenzék, vészforgatókönyv
Az ellenzék mestere a káosznak. Emlékezetes, hogy 2006 óta mind társadalmilag, mind politikailag romba döntötték Magyarországot azok az ellenzéki politikusok, akik most ismét hatalomra akarnak törni. Gyurcsány elárulta a baloldal vészforgatókönyvét.
Káosz, válság, elhúzódó tárgyalások és új választás jönne egy ellenzéki győzelem után – ezt ismerte el Gyurcsány Ferenc egy rádióinterjúban. A DK elnöke szerint ez nem lenne probléma, hiszen más országok is kibírták már stabil kormány nélkül. 
Ha az ellenzék nyerne áprilisban, meg kellene ismételni a választást – ezt is elmondta Gyurcsány Ferenc a Civil Rádióban. A DK elnöke szerint egy esetleges ellenzéki győzelem után az ellenzéki pártok képtelenek lennének megegyezni egymással, ezért az elhúzódó tárgyalások után vélhetően újabb választásokat kellene kiírni.
A volt miniszterelnök szerint csak sötétben lehet tapogatózni, de az biztos, hogy átmeneti kormányzás jönne. Arra a felvetésre, hogy egy ilyen válság súlyosan megviselné Magyarországot, a baloldali párt elnöke mindössze annyit mondott, ez nem probléma, hiszen például Németország is hónapokig volt stabil kormány nélkül. Gyurcsány Ferenc azt is leszögezte, ő egy ilyen helyzetet győzelemként élne meg.

MTI
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ