Cropped landscape
Belföld
Országjáró Sajtóklub – Szolnok
2018-03-0108:36
Mi is történt Hódmezővásárhelyen? Baj történt-e, vagy tragédia? Az Országjáró Sajtóklub szolnoki állomásán egyebek között erre a kérdésre is kereste a választ Huth Gergely, a PestiSrácok.hu főszerkesztője, Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője és Bencsik Gábor újságíró.

Nem tudom, hogy a vásárhelyiek, mikor fognak gyomorrontást kapni a főztjüktől, de attól tartok, hogy elég hamar. Ha megnézzük, hogy mi az a csapat, akit őt Márki-Zay képében polgármesterként megválasztottak, kik álltak e mögött az ember mögött, hát a politikai élővilág mindenféle élőlénye. Minthogyha bemennénk egy ilyen díszállat kereskedésbe, kizavarnánk onnan az akvaristát, hogy ezt jobban tudjuk, elővennénk egy üres akváriumot és abba beleraknánk a rákot, a csigát, a moszatot, a törpecápát, a guppit, mindent és akkor néznénk, hogy mi történik. No, hát kísérletező kedvükben voltak a vásárhelyiek és megpróbálták, de látni kell, hogy nem feltétlenül ők tehetnek róla. Ők úgy döntöttek kipróbálnak valami mást is. Eszembe jutna az új nyugati embertípus aki, ha megunja a házasságot, már nem is nőt választ utána, hanem férfit. Kipróbáltak valami újat, ez az új politikai képlet az, amit Georgie bácsi, Soros György ez az egész külföldi csapat, Brüsszel és az óriási média hadsereg, ami mögöttük van, támogat
– hívta fel rá a figyelmet az Aba-Novák Agóra Kulturális Központban Huth Gergely. 
 
A szolnoki kulturális intézményben Bayer Zsolt és csapata ismét teltház előtt szemezgethetett az elmúlt időszak legfontosabb híreiből. 

Hogy sikerült-e az első és második állomáshoz hasonlóan jó hangulatot kelteni Szolnokon is, kiderül a Sajtóklub szombati adásából. 

A Szolnokon rögzített műsor szombaton 18.05-től látható az ECHO TV műsorán. 
 
A következő felvétel Zalaegerszegen lesz, március 13-án 
 
ECHO TV – A nemzet hangja 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ