Cropped landscape
Gazdaság
Ma nyílik az Utazás 2018 kiállítás
2018-03-0106:08
Ma nyílik meg az ország legjelentősebb turisztikai seregszemléje, az Utazás 2018 kiállítás, a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban 21 ország 280 kiállítójának kínálatából válogathatnak a látogatók március 1. és 4. között. 
A kiállítás belföldi díszvendége Hévíz, a külföldi Marokkó, a belföldi és a külföldi kínálatot külön pavilonban mutatják majd be. A szervezők legalább 30 ezer látogatóra számítanak. 
    
Az idén a 41 éves rendezvénysorozat fő témája az aktív kikapcsolódás, de a turizmus szinte minden ága képviselteti magát. Az Utazással egy időben rendezik a Bringa- és a Futó expót, valamint Magyarország legnagyobb, független utazókat megszólító rendezvényét, a 6. Járatlan utakon fesztivált. 
    
A kiállítás első napja zártkörű szakmai nap, a konferenciákon és kerekasztal-beszélgetéseken egyebek között a belföldi és nemzetközi turizmus legfrissebb trendjeit, az ágazatot sújtó munkaerőhiányt, az online turizmus tapasztalatait vitatják meg. Külön szekcióban foglalkoznak a gasztro- és borturizmussal, az egészségturizmussal. 
    
Péntek-szombat-vasárnapon a nagyközönséget várják.

MTI
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ