Cropped landscape
Sport
Ricciardo volt a leggyorsabb
2018-02-2620:05
Daniel Ricciardo nyerte a Forma-1-es idény első hivatalos tesztnapját Barcelonában. Az Aston Martin Red Bull Racing ausztrál versenyzője 102 kört teljesített. 
A legtöbb és a leggyorsabb kör is az ausztrál Daniel Ricciardo nevéhez fűződött. Nem mindenkinek sikerült jól az első tesztnap, a McLarennel versenyző Fernando Alonso kicsúszása miatt ugyanis félbe kellett szakítani a gyakorlást. 
 
 A spanyol világbajnok az utolsó kanyarban csúszott ki a pályáról, a kár elhárítása után folytatta a tesztet. Összesen 48 mért kört teljesített.  
 
 Az elmúlt négy idény konstruktőri bajnoka, a Mercedes, Valtteri Bottasszal és Lewis Hamiltonnal a volán mögött 83 kört teljesített. Kettejük közül a finn bizonyult gyorsabbnak, második lett, míg csapattársa a hetedik pozícióban végzett. A képzeletbeli dobogó legalsó fokán Kimi Räikkönen végzett.  A nap meglepetését a frissen bemutatott Toro Rosso Honda és Brandon Hartley szállította. Az olaszok az új motorszállítóval 93x mentek körbe a katalán pályán. Az idény előtti tesztelés kedd reggel 9 órakor folytatódik.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ