Cover
Belföld
Kovács Zoltán: Nem szabad legalizálni a migrációt
2018-02-0609:51
Magyarország a jövőben is mindent meg tesz annak érdekében, hogy bezárja a kiskapukat az illegális migráció előtt - nyilatkozta az ECHO TV-nek Kovács Zoltán Brüsszelből. A kormányszóvivő kiemelte: a segítséget oda kell vinni, ahol a baj van és nem szabad megengedni, hogy emberek milliói útra keljenek Európa felé.

A politikus leszögezte: Magyarország tapasztalatai szerint a magukat emberi jogi szervezetnek nevező csoportok egészen más politikai akaratot hajtanak végre. 
Soros György és más szervezetek – legutóbb az Egyesült Nemzetek Szervezetének javaslatai – mind arról tanúskodnak, hogy vannak olyanok, akik abban érdekeltek, hogy szisztematikussá váljék a migráció, hogy az illegális migrációt legalizálják, vagyis, hogy megteremtsék annak a jogi feltételeit, hogy át lehessen lépni az európai határokat
– jelentette ki Kovács Zoltán. 

A kormányszóvivő közlése szerint ez egy rendkívül veszélyes folyamat, ezért szisztematikusan kell felszámolni azokat a kiskapukat és lehetőségeket, amelyekkel ezek a szervezetek vissza tudnak élni. 

ECHO TV - A nemzet hangja - Híradó

A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ