Cropped landscape
Belföld
A Keménymag csapata kiáll a megerőszakolt nők mellett
2018-02-0621:00
keménymag, Jeszenszky Zsolt, Megadja Gábor
Fiatal, öntudatos, modern nők új mozgalmat hoztak létre Németországban 120 decibel néven. A nőknek elegük van és nem akarnak tovább félni, nem akarják elfogadni a napi szintű nemi erőszakot, a késeléseket és az öldöklést, amelyet az illegális migráció hozadékának kell tekinteniük. A közéleti B-közép csapata a tegnap  kiállt a megerőszakolt nők mellett.
Jeszenszky Zsolt szerint ezek a nők nagyon bátrak, mivel arccal vállalták azt, hogy elmondják, hogy mi történt velük, és nemcsak abban rejlik a veszély, hogy őt megtaláljak további migránsok, hanem hogy nagyon bátran szembemennek a német sajtóval és politikával. A politikai hobbista tapasztalatai szerint a német sajtó módszeresen nem számol be ezekről az ügyekről, pedig a rendőrségi forrásokból kiderül, hogy mindennaposak Németországban a migránsok által elkövetett szexuális zaklatások. Ezek a nők áttörték a hallgatás falát - tette hozzá.

Megadja Gábor szerint "felborult a valóság észlelése, a nyugati liberális média biztosan ki fogja végezni ezeket a nőket." A haladók kedvenc gondolata a "szimbolikus erőszak", azaz, ha szavakkal sértünk meg valakit, de a 888.hu publicistája szerint miközben ezt próbálják bizonygatni elfeledkeznek a tényleges fizikai atrocitásokról.

A TELJES BESZÉLGETÉS IDE KATTINTVA TEKINTHETŐ MEG.

ECHO TV - A nemzet hangja - Keménymag
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ