Cropped landscape
Belföld
A Jobbik elnökét esküvői tanúja vezette be az iszlámba
2018-02-0609:06
vona gábor, iszlám, Allah, Európai Unió, Szürke Farkasok
Újabb részlet került a hirado.hu birtokába az elhíresült Vona-látogatásról Törökországban. Ebben a Jobbik pártelnöke arról is beszélt, hogy esküvői tanúja egy palesztin fiatalember volt, akinek a segítségével eljutott Jemenbe. Vona azt is elmeséli, hogy ekkor kezdett el foglalkozni az iszlámmal. Elmondása szerint nagyon sok szerzőtől olvasott könyveket, különösen az iszlám szúfi irányzatával kapcsolatosan. 
Vona a következőket mondja a hirado.hu-hoz eljutott felvétel szerint: 
Amikor összeházasodtunk a feleségemmel, akkor egy nagyon kedves barátomat választottam tanúul, és ő egy palesztin fiatalember volt. Az ő segítségével eljutottam Jemenbe, egy iszlám országba, ami egy szegény ország. De mégis azt láttam, hogy ezek az emberek sokkal boldogabbak, sokkal közelebb állnak Istenhez, mint mi ott Európában. És akkor elkezdtem foglalkozni az iszlámmal, elkezdtem olvasni az iszlám vallásról, elkezdtem megismerni nagyon sok szerzőt szúfi irányzatból is. Akkor rájöttem, hogy amit a nyugat-európai sajtó az iszlámról mond, és az iszlám országokról és a török népekről, az mind hazugság.
A Jobbik elnökéről nem először került elő hasonló felvétel. Korábban a Mandineren megjelent videóban Vona Gábor hitet tett Allah mellett egy másikon pedig arról beszélt, bízik abban, hogy Magyarország minél hamarabb kilép az Európai Unióból és a törökökkel fog össze.

Az előzményekről
ITT, ITT, ITT, ITT és ITT olvashat. 

hirado.hu - Mandiner - PestiSrácok.hu - Bors - ECHO TV
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ