Cropped landscape
Belföld
LMP- szóvivő: Más pártok problémája, hogy ott milyen kémek vannak és ki vásárolta meg őket
2018-02-0521:05
Kanász-Nagy Máté, LMP, soros györgy, Davos, dk
Nálunk nincsenek kémek, talán mi vagyunk az egyetlen ellenzéki párt, akit egészen biztosan senki nem vásárolt meg. Ez más ellenzéki pártok problémája, hogy ott milyen kémek vannak és ki vásárolta meg őket - így reagált Kanász-Nagy Máté, az LMP szóvivője Soros György davosi beszédére, aki szerint a Fidesz megvette az MSZP vezetőit és más pártokban is kémei vannak. A szóvivő elmondta, hogy az LMP nem az ellenzéki pártok, hanem a választók problémáival szeretne foglalkozni.
A szóvivő elmondta, hogy mind a 106 egyéni körzetben állítanak jelöltet, de ha bármilyen változás történne ebben, akkor az LMP kongresszusa dönt majd. Még két hónap van a választásokig és az LMP önállóan, az Új kezdet nevű párttal indul neki a választásoknak - tette hozzá.
Kanász-Nagy Máté nem tart attól, hogy a baloldal ismét rájuk fogja a kudarcot, elmondása szerint minél nagyobb támogatást kap az LMP, annál nagyobb az esély a kormányváltásra. A szóvivő szerint az LMP támogatása hétről hétre bővül és szerinte reális cél a kormány leváltása, két számjegyű számot fogunk elérni.

Gyurcsány Ferenc szerint a DK-n kívül mindenki megkötötte a maga alkuját a Fidesszel, így az LMP is. A szóvivő szerint ez hazugság, a DK az a párt, aki legtávolabb van a választók problémáitól és állandóan más pártokkal foglalkozik, de az igaztalan vádakra reagálni kell.

A TELJES BESZÉLGETÉS IDE KATTINTVA NÉZHETŐ VISSZA.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ