Cover
Belföld
A Fidesz köztéren és telefonon tájékoztatja a választópolgárokat
2018-02-0113:13
A korábbi bejelentésnek megfelelően csütörtökön megjelenik az utcákon a Fidesz plakátja, amelyen Soros György és "a kerítésbontó ellenzék" látható - közölte Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-vel. 
Mint írta, ezzel egyidejűleg telefonos tájékoztató akciót is indítanak, amelyben tájékoztatják a választópolgárokat Vona Gábor "elhíresült Allah-os nyilatkozatáról".
   
Hidvéghi Balázs kedden mutatta be a Fidesz új plakátját. Akkor azt mondta: az Együtt bontanák le a határzárat feliratú plakát közepén Soros György látható, aki legutóbb Davosból "üzent hadat" Magyarországnak, "bejelentette, hogy részt fog venni a magyar választási kampányban". Hozzátette: Soros célja évi egymillió bevándorló betelepítése Afrikából és a Közel-Keletről, a határzár lebontása és az, hogy Magyarország is bevándorlóország legyen.
   
Ebben szövetségesei a magyar ellenzéki pártok vezetői, ők láthatók még a plakáton - mondta.

(Csütörtökön Napi aktuális című műsorunk vendége volt Hidvéghi Balázs. A politikus elmondta, hogy miért kerültek az ellenzék vezetői a Fidesz új plakátjára és mi történt volna akkor, ha rájuk hallgatunk évekkel ezelőtt a migrációs kérdésekben. A beszélgetés IDE KATTINTVA elérhető.)

MTI
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ