Cover
Belföld
Országjárásba kezdett a Sajtóklub
2018-01-3107:17
echo klub, sajtóklub, bayer zsolt
Országjárásba kezdett a Sajtóklub című műsorunk Bayer Zsolttal. A műsort a következő hetekben az ország különböző pontjain rögzítik, az első állomás a budapesti Újszínház volt, ahol mintegy 300 néző láthatta a műsorfelvételt, majd tehette fel kérdéseit a műsorvezetőnek és vendégeinek. 
Ezúttal nem a megszokott helyen építették fel a Sajtóklub díszletét. Az Újszínház színpadán egy komplett televízióstúdió állt fel, hogy itt rögzítsék a műsort Bayer Zsolttal és vendégeivel, valamint különlegességként mintegy 300 lelkes ECHO TV nézővel. 

Nemcsak a közönség, de a hagyományos jobboldali értékek találkozója is volt ez az Új Színházban. Az országjárás az ECHO KLUB keretében valósul meg, amelynek célja, hogy ne csak a televízió képernyőjén keresztül közvetítse csatornánk az általunk képviselt értékeket. A roadshow különlegessége, hogy akár be is kapcsolódhat a közönség. A nagyjából egyórás műsorfelvétel után kérdezhetnek vagy hozzászólhatnak az elhangzottakhoz. A műsor témái és hangvétele az országjárás alatt sem változik, azaz aktuálpolitika Bayer Zsolt módra.
Én szeretem ezt. Engem kampányidőszakban nagyon sok helyre hívnak kampányrendezvényekre, amikor előadást kell tartanom. Engem inspirál a közönség, de TV-műsort még sosem csináltam élő közönség előtt.
- mondta Bayer Zsolt.
Április negyedikéig még hét vidéki helyszínen lesz élő Sajtóklub felvétel.

ECHO TV - Híradó
A Sajtóklub hétfő este 21.05-től látható az ECHO TV-n.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ