Cover
Belföld
Angard: A mi Ferink be akarja bizonyítani, ki a kakas a tyúkudvarban
2018-01-3119:17
Soros György szerint Orbán Viktor maffiaállamot épít és megvette az ellenzéki pártokat - az amerikai üzletember arcképe közben ismét felkerült a Fidesz plakátjaira. Belharc a Jobbikban? Többen lecserélnék a pártelnököt a napvilágot látott, török nyelvű videók miatt. A demokratikus ellenzék pedig még mindig nem véglegesítette kormányváltó stratégiáját. Ezekkel a témákkal foglalkozott aktuális adásában az Angard. 
Soros György a davosi Világgazdasági Fórumon beszélt Orbán Viktorról és úgy véli, hogy a miniszterelnök maffiaállamot épít és megvette az MSZP vezetőit. 

Boros Tamás, a Policy Solutions stratégiai igazgatója: 
Ha ezt a videót valaki végig nézi, akkor élő ember nincs, aki úgy gondolja, hogy ez az illető veszélyes. 
Hozzáteszi, nem gondolná azt sem, hogy a választók elhiszik, hogy egy majdnem 90 éves úriember, aki nehezen formálja a szavakat, kontrollálja az egész világot. 

Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Csoport ügyvezetője, viszont úgy gondolja, hogy érdemes lenne ezen elgondolkodni. Egyetért vele Gajdics Ottó, a Magyar Idők főszerkesztője, aki szerint nem Soros György személyétől, hanem a hálózattól kell tartani. 

Nem egy vén öregembertől tart a világ, hanem az általa kiépített hálózattól, valamint az azt támogató 18 milliárd dollártól. Ettől eléggé érdemes félni. Ez a kormány nem a nyitott társadalomban hisz, innentől kezdve Soros György igenis politikai, belpolitikai porondra lépve ellenfele ennek a kormánynak – folytatta. 
Gajdics Ottó az ellenzékről: 

A mostani ellenzéknek azért nem értjük a mozgásait, mert mi azt feltételezzük róluk, hogy valóban kormányt akarnak váltani, pedig lehet, hogy nem is. A küzdelem fő iránya egymás ellen irányul, mert a mi Ferink, régi teóriám szerint be akarja bizonyítani, ki a kakas a tyúkudvarban, ki vezeti ezt az ellenzéket igazán. 
Vona Gábort pedig már a Jobbikon is belül támadják a napvilágot látott török videók miatt, vannak akik az elnöki tisztséget szeretnék tőle megvonni. 

Mráz Ágoston Sámuel pedig úgy véli, inog Vona Gábor pozíciója és van a párton belül ellenzéke. De hozzáteszi nagyon nagy botránynak kell ahhoz történnie, hogy már a választások előtt megbukjon.

A teljes beszélgetés IDE KATTINTVA elérhető.

ECHO TV – A nemzet hangja – Angard 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ