Cover
Belföld
Új plakáton hirdeti a Fidesz, hogy a Soros-szövetséges ellenzéki vezetők lebontanák a határzárat
2018-01-3017:04
Az ellenzéki vezetők számára Soros akarata az első, készek végrehajtani a Soros-tervet, lebontanák a határzárat és betelepítenék a bevándorlókat – erre a veszélyre hívja fel a figyelmet a Fidesz az új plakátjával, amelyet a kormánypárt ma tett közzé Facebook-oldalán. A plakát közepén Soros György látható, aki legutóbb éppen a múlt héten Davosból üzent hadat Magyarországnak. Szél Bernadett, Gyurcsány, Vona és Karácsony Gergely a plakáton drótvágót fog a kezében. “Hiába látszanak reménytelenül bénának, mégis veszélyesek” – hirdeti az új Fidesz-plakát.
Közösségi oldalán tette közzé új, ma megjelent plakátját a Fidesz, amellyel a kormánypárt a Soros-tervre, és az azt végrehajtani szándékozó ellenzéki vezetők szándékaira hívja fel a figyelmet. “Az ellenzéki vezetők számára Soros akarata az első. Készek végrehajtani a Soros-tervet: lebontanák a határzárat és betelepítenék a bevándorlókat. Ezért hiába látszanak reménytelenül bénának, mégis veszélyesek. Erre a veszélyre hívjuk fel mostantól a figyelmet az alábbi plakáttal. Nekünk Magyarország az első, ezért mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy megakadályozzuk a Soros-tervet” – írja Facebook-oldalán a Fidesz. 

A plakát közepén Soros György látható, aki legutóbb épp a múlt héten Davosból üzent hadat Magyarországnak. Bejelentette, hogy részt fog venni a magyar választási kampányban. Célja évente egymillió bevándorló betelepítése Afrikából és a Közel-Keletről, a határzár lebontása és az, hogy Magyarország is bevándorlóország legyen. A Fidesz szerint ebben szövetségesei a magyar ellenzéki pártok vezetői. 

Gyurcsány Ferenc, aki egyszer már tönkretette az országot. Vona Gábor, aki a hatalomért és a pénzért mindenre képes. A már ki tudja hány pártot megjárt köpönyegforgató Karácsony Gergely. És a kiábrándítóan baloldalivá vált Szél Bernadett. Az ellenzéki vezetők mindennap egymás torkának esnek, és egy kanál vízben megtudnák egymást fojtani. Egy dologban azonban egyetértenek: nekik Soros és Brüsszel akarata az első
– közölte Hidvéghi Balázs, a nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója. 

MTI
Hozzátette, a Fidesz nem titkolt célja az is, hogy ráerősítsenek az országban egyre inkább tapasztalható ellenzékváltó hangulatra, mert állítják: Magyarország ennél tényleg jobb ellenzéket érdemel. 
 
PestiSrácok 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ